Desværee ikke godt nok

0
Ja, lige præcis, og det kan da ikke være rigtigt at sådan en basal ting som er standard i alle mulige andre programmer, skal koste ekstra hos jer... Så hvornår bliver det lavet?
relateret til et svar til: Vedhæft filer til tilbud mv.
i Forslag » Andet af (190 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej og mange tak for din indlæg. :-)

Ja, det er helt rigtigt at for at tilføje bilag til tilbud/ordre/faktura, så kræver det enten indscanning eller smart inbox, som det også fremgår af dit vedhæftede link.

Ift. hvornår det bliver lavet, så er det ikke en planlagt at indscanningsmodulet skal være gratis eller inkl. i pakken ligesom andre tjenester udbyder. Prisstrukturen er sat ud fra hvad vi mener der giver mening, ift. at tilvælge og fravælge moduler og samtidig bruge pengene på at udvikle på produktet.

Så du er mere end velkommen til at tilkøbe det, eller overveje andre udbydere hvor denne del er inklusiv, da jeg ikke vil give dig nogle forventninger om at dette modul vil blive gratis lige foreløbigt.

Forstår godt, hvis dette ikke giver mening for dig, og derfor også at du vil overveje andre alternativer der giver bedre mening for dig.

Igen, mange tak for dit indlæg. :-)

Venlig hilsen/Best regards

 

Tobias Pinndal

Forum Expert, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (11.2k points)
Jeg forstår ikke hvad en funktion som at kunne vedhæfte en fil fra sin computer har med et indscaningsmodul at gøre...
I alle mailprgrammer er det standard, stort set alle steder på nettet hvis du skal kontakte nogen er det standard, og sådan kan vi nok finde mange andre steder hvor det er helt standard at kunne vedhæfte en fil...

Derfor undre det mig meget, at I ikke også har dette som standard og en en fuktion som er blevet "gemt" inde i et tillægsmodul??? Det håber jeg at I kan give mig ret i er lidt underlidt og ikke særligt brugervenligt???
Det har du også ret i. Hvis du kun tænker på at vedhæfte filer.

Indscanning består er flere forskellige funktioner, og har blot fået et navn efter en af dem. En anden er vedhæftning af bilag, som er det du ønsker.

Jeg vil give dig helt ret i at det er underligt og kan let være årsag til forvirring, da man nogle steder kan tilføje bilag, og andre steder ikke.

Men det er nu engang sådan prisstrukturen er, og lige nu er det altså noget man kan tilvælge eller fravælge. Hvis det havde været inklusiv uanset hvad, så havde prisen formenligt have været højere på pakken.

Jeg er ked af hvis det har ført til forvirring og misforståelser.