Fakturering direkte fra projekter

+3
Jeg har lige fået projekstyringsmodulet med i E-conomic. Så troede jeg faktisk, at jeg kunne danne en faktura direkte inde fra projektet.

I stedet for skal jeg ind i salg og kunder. Herefter finde kunden og klikke på ny tilbud/ordre/faktura.

Her er fakturahovedet blank. Under projekt har en del oplysninger som alligevel skal stå på fakturaen, så som projektnavn, projektnummer, vores reference, deres reference osv..

Det er lidt spild af tid skulle skrive disse oplysninger igen. Jeg sender 150-200 fakturaer om måneder, så her ville jeg kumme spare meget tid.

mvh

Kurt, CM-Iso
i Forslag » Andet af (150 points)
status opdateret af

2 Svar

Hej Kurt,

Mange tak for dit forslag. :-)

Jeg er helt enig i at det giver rigtig god mening og klart kan optimere arbejdsprocessen, ligesom man også kan oprette fakturaer direkte inde fra kunden af. :-)

Jeg vil derfor lade den ligge her til overvejelse og se hvor meget opbakning den får, da det ville give mening, især hvis det kan opfylde flere brugeres behov.

Igen, mange tak for dit indlæg. :-)

Venlig hilsen/Best regards

 

Tobias Pinndal

Forum Expert, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (11.2k points)
Tak for svaret. Der var lige en anden ting jeg glemte at skrive. 90% af de fakturaer jeg sender, skal have et specifikt ordrenummer skrevet på fakturaen. Det kunne være rigtig fedt hvis der var et felt i projekter, hvor man kunne skrive det specielle ordrenummer.
Okay, du vil evt. altid kunne tilføje en kontaktperson til den kunde projektet tilhøre, også have den kontaktperson som et bestemt ordre nr. så vil det altid komme på jeres fakturaer til denne kunde / dette projekt. :-)
Korrekt. Vore kunder beder altid om at deres projekt nummer fremgår at vore fakturaer, så de nemmere kan sende fakturaerne rundt i systemet. Som det er i dag, taster jeg nummeret manuelt. Hver gang.

Tænkte at hvis der blev lavet et felt i projekt som hed eksternt projekt nr. under deres ref,, vores ref., medansvarlig. Når der så dannes en faktura, skulle feltet automatisk komme op i fakturahovedet, således at man ikke manuelt skal skrive det hver gang. Jeg sender mellem 150 og 200 fakturaer hver måned, så det er mange gange jeg manuelt skriver nummeret.

Helt enig, det lyder som godt.

Vi er i skrivende stund ved at se på foreslag der skal tages med videre til udvikling, og hvis du ser dette opslag: https://forum.e-conomic.dk/26860/

Så er planen at gennemføre dette, som vil kunne hjælpe begge. :-)

Desværre tror jeg ikke at vi kommer til at få implementeret hurtig oprettelse af faktura fra projekter i denne omgang, så lige nu krydser vi fingre for fast kontaktperson på projekter, som fremgår på fakturaen. :-)

Håber det giver mening, skriv endelig hvis der er spørgsmål, :-)

Hej igen Kurt,

Der er lige blevet lavet en deployment af nogle forbedringer.

Her i blandt på projekt, så hvis du nu går under salg - kunder - projektoversigt, så burde du kunne danne tilbud/ordre/faktura direkte udfra projektet med data. Derudover er der blevet tilknyttet et øvrig reference felt til projektet. :-)

Håber det fungerer for dig. :-)

Venlig hilsen/Best regards

 

Tobias Pinndal

Forum Expert, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (11.2k points)
Hej Tobias

Det er bare helt perfekt. Har allerede  testet det på en række fakturaer jeg lige har sendt i dag. Jeg har sendt 13 fakturaer i dag, og sluppet for at skrive kundens sagsnummer manuelt 13 gange.

Her er et eksempel på et sagsnummer:  39070620-34-EV1

Hvis ikke det korrekte nummer fremgår af fakturaen, bliver den ikke betalt. I denne her sag, kommer vi nok til at fremsende 8-10 aconto fakturaer, samt evt. diverse ekstra fakturaer, så det hjælper os rigtig meget.

Kurt, CM-Iso
Hej Kurt,

Det er godt at høre. :-)

Jeg kan som udgangspunkt ikke se dit regnskab og derfor ikke dit eksempel udover det du har skrevet, men hvis det virker, så er alt godt for mig. :-)

Rigtig god dag herfra. :-)