Bilags serie ved periodisering

0

Hej - vi har været ved at kigge på jeres tillægsmodul periodisering og syntes det er meget smart.
Men når vi periodisere et bilag tager den et nyt bilag nummer og laver periodisering på.

Det ville være dejligt og mere brugbart for os at lave perioden på det samme bilags nummer som fakturaen oprindeligt er bogført på.

Altså hvis faktura er bogført på bilags nummer 101234 skal periodiseringen også laves på bilags nummer 101234 i stedet for et nyt bilags nummer.

i Forslag » Andet af (250 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej og mange tak for dit forslag. :-)

Jeg er rigtig glad for din positive oplevelse ift. periodiseringsmodulet. :-)

Du har ret i at bilagsnr. på fakturaen, ikke bliver den samme som på periodiseringen. Du kan dog vælge at give din faktura samme bilagsnr. som din næste periodisering, altså den som er angivet som næste bilagsnr. under det orange tandhjul - alle indstillinger - nummerserier - periodisering.

Så vil den få samme bilagsnr. og du kan anvende feltet med flueben hvor der står anvend samme bilagsnr. når du bogfører din periodsering for en given periode.

Dette kan du dog kun gøre, hvis du periodiserer alle perioder på en gang, og ikke eksempelvis månedsvis, eller med forskellige periodiserede bilag imellem.

Jeg vil derfor give dig ret i at man muligvis godt kunne lave en knap, hvor man kan trykke anvend samme bilagsnr. som faktura/oprindelige udgift/indtægt, også gøre brug af dette.

Jeg vil til en start lige se hvor stor opbakning der er omkring forslaget her på forum, da vi får rigtig mange forslag, og skal prioritere hvad udviklerne skal begrænse sig indtil. Men jeg vil samtidig lige tage et kig på muligheden for om dette forslag kan lade sig gøre, uden de store problemer.

Igen, mange tak for dit forslag. :-)

Venlig hilsen/Best regards

 

Tobias Pinndal

Forum Expert, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (11.2k points)