Manglende debitorrabat på varelinier i APP'en

+1
Når jeg via APP'en opretter en faktura med en debitor der har en standardrabat, overføres denne rabat ikke til varelinierne som i WEB-udgaven. I stedet skal man selv huske rabatten, og manuelt angive den på hver varelinie.

Det er klart en fejl der hurtigt bør rettes.

P.S. Hvorfor har jeg ikke mulighed for at vælge en kategori "Fejl", når jeg laver et indlæg på forum?
i Forslag » Andet af (140 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej og mange tak for dit forslag. :-)

Når du ligger den i forslag, så kommer den med det samme i en kategori der hedder forslag og bugs, som du også kan se i URL'en https://forum.e-conomic.dk/forslag-og-bugs

Dette vil ændre sig for nu, da der er ved at blive kigget på en ny platform for forummet, som fungere endnu bedre, og som også kan kategorisere tingene yderligere. :-)

Ift. dit forslag, så har du helt ret i at rabatten ikke kommer med på app'en og det er ikke en fejl, men simpelthen noget der ikke endnu er indbygget i app'en, jeg syntes dog at det er rimelig relevant, at de samme ting skal gælde begge steder og vil derfor prøve at tage dit forslag videre, men jeg lader det samtidig ligge for nu, for at se hvor meget støtte forslaget kan trække inden udviklingen tager det op. :-)

Igen, mange tak for dit forslag. :-)


Venlig hilsen/Best regards

 

Tobias Pinndal

Forum Expert, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (15k points)