Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Importere "credit limit" på kundestamdata

0

Lige nu er det ikke muligt at importere "credit limit" (engelsk sporgversion) på kundens stamkort. De skal manuelt indlæses og vedligeholdes. 
Vi har et ønske om at debitor import funktionen også inkludere "credit limit" feltet således vedligeholdelse af credit limits gøres langt nemmere. 

i Forslag » Andet af (120 points)

1 Svar

Hej og mange tak for dit forslag. :-)

Dette har du helt ret i. Grunden er at det er en forholdsvis nyere funktion, og derfor ikke med i importen, men jeg vil informere udviklingen om det, og samtidig lade forslaget stå her og afvente, så vi kan se hvor mange der ønsker dette. :-)

Igen, mange tak for dit forslag. :-)

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Tobias Pinndal</b></p> <p dir="ltr">Forum Expert, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af 🔒 (20.4k points)