Prisgruppe (Særpriser) HASTER

0
I e-conomic findes en række eksport muligheder af diveser rapporter til CSV fil. Denne funktion mangler jeg når har særpriser på vores varer på flere kunder. I dag er der mulighed for at eksportere en given prisgruppe til excel med tilhørende varenumre. Men OBS når filen eksporteres til excel eller google sheet fjernes/forsvinder foranstillede "0" på varenummeret. Når dette sker kan man ikke umiddelbart importere en liste med prisjusteringer på særpriserne. Som jeg ser det kan særpriser kun reguleres ved manuel indtastning. Kan det være rigtigt når der er mulighed for at eksportere en CSV fil med vejledende salgspriser. Lave en prisjustering for herefter at indlæse de nye priser under "varer"?
Mit generelle forslag er, at kunne generere hvilken som helst rapport i e-conomic som CSV. Dette vil medføre mulighed for gemme en bestemt kolonne som tekst og ikke tal.- og dermed bevare varenumre med foranstillet "0" som de er oprettet i e-conomic.

Mvh Leif
spurgt 18 Feb i Forslag » Import og eksport af data af Leif (240 points)
status opdateret 19 Mar af TobiasPinndal

1 Svar

Hej Leif,

Mange tak for dit forslag. :-)

Du har helt ret i at den arbejdsgang man har, når man eksporterer sine vare, med vejl. priser og andet, til CSV fil, under eksporter data, den har man ikke med de forskellige prisgrupper og dertil begrænser det muligheden når man skal importerer priser/særpriser på prisgrupperne.

Det er før nævnt at det kan være et problem med vare der starter med 0 og dertil kan du evt. bruge denne guide: http://wiki2.e-conomic.dk/import-af-data/import-af-varenr-med-0

Selvom det ikke er lige så smart/effektivt, da det kræver mere arbejde at have vare der starter med 0, da den læser kolonnen som en værdi og ikke tekst, som du også skriver.

Dette er allerede at ønske, og lige nu vil jeg afvente, for at se og håbe på at flere ønsker dette, for at det giver mening at lave ift. de mange forslag vi modtager.

Hvis dette bliver ønsket nok vil vi derfor tage det videre, og jeg håber at det derfor vil blive medtaget til næste udviklingsforløb af brugerønsker.

Jeg håber du kan bruge guiden for nu ift. import af særpriser til prisgrupperne og siger igen mange tak for forslaget. :-)

Venlig hilsen/Best regards

 

Tobias Pinndal

Forum Expert, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 22 Feb Forslag af TobiasPinndal (7,860 points)