Informizely customer feedback surveys

Prisgruppe (Særpriser) HASTER

0
I e-conomic findes en række eksport muligheder af diveser rapporter til CSV fil. Denne funktion mangler jeg når har særpriser på vores varer på flere kunder. I dag er der mulighed for at eksportere en given prisgruppe til excel med tilhørende varenumre. Men OBS når filen eksporteres til excel eller google sheet fjernes/forsvinder foranstillede "0" på varenummeret. Når dette sker kan man ikke umiddelbart importere en liste med prisjusteringer på særpriserne. Som jeg ser det kan særpriser kun reguleres ved manuel indtastning. Kan det være rigtigt når der er mulighed for at eksportere en CSV fil med vejledende salgspriser. Lave en prisjustering for herefter at indlæse de nye priser under "varer"?
Mit generelle forslag er, at kunne generere hvilken som helst rapport i e-conomic som CSV. Dette vil medføre mulighed for gemme en bestemt kolonne som tekst og ikke tal.- og dermed bevare varenumre med foranstillet "0" som de er oprettet i e-conomic.

Mvh Leif
i Forslag » Andet af (370 points)
status opdateret af

3 Svar

Hej Leif,

Mange tak for dit forslag. :-)

Du har helt ret i at den arbejdsgang man har, når man eksporterer sine vare, med vejl. priser og andet, til CSV fil, under eksporter data, den har man ikke med de forskellige prisgrupper og dertil begrænser det muligheden når man skal importerer priser/særpriser på prisgrupperne.

Det er før nævnt at det kan være et problem med vare der starter med 0 og dertil kan du evt. bruge denne guide: http://wiki2.e-conomic.dk/import-af-data/import-af-varenr-med-0

Selvom det ikke er lige så smart/effektivt, da det kræver mere arbejde at have vare der starter med 0, da den læser kolonnen som en værdi og ikke tekst, som du også skriver.

Dette er allerede at ønske, og lige nu vil jeg afvente, for at se og håbe på at flere ønsker dette, for at det giver mening at lave ift. de mange forslag vi modtager.

Hvis dette bliver ønsket nok vil vi derfor tage det videre, og jeg håber at det derfor vil blive medtaget til næste udviklingsforløb af brugerønsker.

Jeg håber du kan bruge guiden for nu ift. import af særpriser til prisgrupperne og siger igen mange tak for forslaget. :-)

Venlig hilsen/Best regards

 

Tobias Pinndal

Forum Expert, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (20.1k points)
Hej Leif,

Tak for din tålmodighed.

Nu skulle der være sket noget, eksport af csv fil med vare numre der starter med 0, vil ikke blive fjernet.

Håber det fungerer for dig. :-)

Venlig hilsen/Best regards

 

Tobias Pinndal

Forum Expert, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (20.1k points)
Hej Tobias,

Umiddelbart virker det ikke på min bruger når jeg anvender funktionen eksport "varer. CSV fil". Foranstillede nuller bliver stadig fjernet?

 

Mvh

Leif
Hej Leif,

Jeg ved det var problemer med formatet af csv fil, men troede det blev løst, det kan jeg så se nu at det desværre ikke blev, men hvis du trykker vis i excel, under salg - varer, så kommer der foranstillede 0, så det skulle virke her.

Hvis du så skal bruge dataen fra csv filen, så kan du kopiere kolonnen fra vis i excel over i csv filen fra eksporter data, når du har sorteret begge lister på eksempelvis varenavn. :-)

Jeg er ked af den anden løsning ikke virkede direkte.
Hej Tobias,

Så langt så godt. Jeg kan fint slå listen med varer op via salg-varer. Men på "særpriser" bliver alle varer medtaget - også de varer som er spærret. Det mener jeg ikke er korrekt, da der jo er en årsag til de bliver spærret. Derfor vil mit forslag være, at man under særpriser også får muligheden for at vælge Alle, Spærret, Åbne varer. Vi anvender f.eks. vores særpriser til at sende til kunden og det er jo ikke hensigtsmæssigt, at der på oversigten også vises varer som er udgået af vores sortiment....

Mvh

Leif
Forslag af (370 points)
Hej Leif,

Det har du helt ret i, og det virker umiddelbart rigtig underligt. Hvis du har mulighed for det, så må du godt oprette en nyt forslag hvor du kommer med dette ønske, så vi kan se opbakningen på dette. :-)

Derudover så kan du evt. ændre de spærrede vare nr. til 9999999, så de ryger nederst på listen og evt. bliver kaldt varenavn (udgået), så det giver mening. :-)