P/L ansvarlig

+1

Jeg kunne ønske mig, at mine resultat ansvarlige kunne få en afgrænset adgang til e-conommics. Jeg går meget ind for tillid - men jeg går i forhold til mine brugere mere ind for, at det skal være nemt - samtidig med at de kan have tillid til at de alene får de informationer, som er relevante for dem. Jeg kan godt forstå at tildeling af brugere i forhold til økonomi- og regnskabsafdelingen er sat op som det er - for specialisterne. Men vi har mange flere i butikken, som ikke er specialister, men brugere som har travlt med at løse deres mission for vores kunder. Her skal det være nemt og intuitivt. 

Mit forslag går på, at vi tilføjer en mulighed for at kunne vælge, hvilke dimensioner en bruger skal have adgang til - det kan i første omgang være i appen - men det bør også kunne lade sig gøre i E-conomics. Når det er på plads bør det også være sådan at vi kan sætte det op til artsintervaller - eller specifikke konti. Når det er på plads - så kunne vi bruge specifikkeprojekter til vores projektledere. 

Jeg troede faktisk at systemet var bruger orienteret - men det ser ud som om det er henvendt til specialisterne i økonomiafdelingen.

Med håbet om at det er en tilgang i vil og kan arbejde med.

vh

Mogens Steffensen

NB - hvis der findes en løsning - så vil jeg rigtig gerne høre om den :-)

i Forslag » Andet af (130 points)

2 Svar

Hej Mogens

Tak for dit indlæg som jeg synes lyder interessant.

Jeg vil lade det står åbent en måneds tid, for lige at se de andre kunders kommentarer/ønsker til det

Rigtig god dag til dig

Venlig hilsen/Best regards

 

Susan Jensen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

Forslag af (28.8k points)
Hej igen

Dit indlæg har nu stået åbent en måned tid og selv om jeg synes det er interessant, så ser det ikke ud til, at så mange kunder har brug for det, da det har fået nul stemmer.

Som du sikkert ved, så kigger vi på de forslag der er mest efterspurgt hos vores kunder, så desværre må jeg afvise dit forslag i første omgang

Jeg vil ikke udelukke at det evt. kunne komme på tale senere, hvis efterspørgslen er stor nok

Venlig hilsen/Best regards

 

Susan Jensen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

Forslag af (28.8k points)