Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Overskrift i Modtagelser

0
Hej.

Jeg mangler, at min bestilling automatisk overfører overskriften til modtagelse. Når jeg modtager en vare forsvinder min bestilling. Jeg skal være opmærksom på at kigge i bestillinger og notere salgsordrenr. - som jeg har anført manuelt i overskriften, inden jeg registrerer modtagelsen, da min bestilling jo forsvinder, når jeg har registreret modtagelsen.

En mulighed kunne også være at salgsordrenr. følger bestilling og modtagelsesmodulet. Det vil lette hele arbejdet, så vi ikke skal huske på og manuelt påføre salgsnr. Evt. kunne salgsordrenr. være vores interne rekv. nr. - det ville være den allerbedste løsning :)

Mange tak.

Mvh

CCTV Nordic - Randi Sylvester
i Forslag » Andet af (120 points)
opdateret af 🔒

1 Svar

Hej Randi,

Mange tak for dit forslag. :-)

Grunden til at det er lavet sådan, er at modtagelse kun er til internt brug, så dvs. der slet ikke bliver oprettet nogle bilag, ligesom med bestilling og vareleverandørfaktura.

Jeg tænker også at et af problemerne kan være at hvis der er tilføjet et salgsordrenr. til flere bestillinger og de samles til en samlet leverandørfaktura, så vil den ikke kunne vælge hvilket nr. den skulle tage.

Men der er en alternativ løsning.

I stedet for at registrere modtagelsen, så ville i blot kunne gå direkte fra bestilling til vareleverandørfaktura, og hvis du så udfylder salgsordrenr. i tekst 1, så vil det ende som overskrift på vareleverandørfakturaen.

På den måde vil du fakturaer og modtage samtidigt og få salgsordrenr. med på vareleverandørfakturaen. :-)

Du kan selvfølgelig også stadig finde salgsordrenr. under arkiv - bestillinger, når du skal finde en gammel bestilling, hvis du nu glemmer at notere nummeret, inden du registrere modtagelse.

Håber det giver mening. :-)

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Tobias Pinndal</b></p> <p dir="ltr">Forum Expert, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af 🔒 (20.4k points)