forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Overskrift i Modtagelser

0
Hej.

Jeg mangler, at min bestilling automatisk overfører overskriften til modtagelse. Når jeg modtager en vare forsvinder min bestilling. Jeg skal være opmærksom på at kigge i bestillinger og notere salgsordrenr. - som jeg har anført manuelt i overskriften, inden jeg registrerer modtagelsen, da min bestilling jo forsvinder, når jeg har registreret modtagelsen.

En mulighed kunne også være at salgsordrenr. følger bestilling og modtagelsesmodulet. Det vil lette hele arbejdet, så vi ikke skal huske på og manuelt påføre salgsnr. Evt. kunne salgsordrenr. være vores interne rekv. nr. - det ville være den allerbedste løsning :)

Mange tak.

Mvh

CCTV Nordic - Randi Sylvester
spurgt 10 Feb i Forslag » e-conomic generelt af CCTV Nordic (120 points)

1 Svar

Hej Randi,

Mange tak for dit forslag. :-)

Grunden til at det er lavet sådan, er at modtagelse kun er til internt brug, så dvs. der slet ikke bliver oprettet nogle bilag, ligesom med bestilling og vareleverandørfaktura.

Jeg tænker også at et af problemerne kan være at hvis der er tilføjet et salgsordrenr. til flere bestillinger og de samles til en samlet leverandørfaktura, så vil den ikke kunne vælge hvilket nr. den skulle tage.

Men der er en alternativ løsning.

I stedet for at registrere modtagelsen, så ville i blot kunne gå direkte fra bestilling til vareleverandørfaktura, og hvis du så udfylder salgsordrenr. i tekst 1, så vil det ende som overskrift på vareleverandørfakturaen.

På den måde vil du fakturaer og modtage samtidigt og få salgsordrenr. med på vareleverandørfakturaen. :-)

Du kan selvfølgelig også stadig finde salgsordrenr. under arkiv - bestillinger, når du skal finde en gammel bestilling, hvis du nu glemmer at notere nummeret, inden du registrere modtagelse.

Håber det giver mening. :-)

Venlig hilsen/Best regards

 

Tobias Pinndal

Forum Expert, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 14 Feb Forslag af TobiasPinndal (5,600 points)
overvejes× 107
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”