Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Periodeangivelse på momsopgørelse

+1
Jeg har været inde i e-conomic for at tjekke, hvordan jeg udskriver momsopgørelsen. Når jeg har momsopgørelsen på skærmen, kan jeg godt se datoen lige under teksten MOMSOPGØRELSE. Der efter trykker jeg altid på det lille printikon for at udskrive momsopgørelsen. Problemet er nu, når jeg ser ordentlig efter, at datoen godt nok står på udskriften også, men med en så lysegrå farve, at jeg skal se meget godt efter for at se det på udskriften. Alt det andet på udskriften står klart nok. På MOMSAFSTEMNING står perioden klart nok både på skærm og print.

Jeg har oplevet disse meget lysegrå tekster i andre programmer og sammenhænge. Der er nok nogle programmører, som synes, at det er smart at bruge disse gråtoner næsten uhæmmet og åbenbart uden at kontrollere, om alt på udskrifterne kan læses, uden at man behøver et "falkesyn".

Med venlig hilsen

Knud Jensen
i Forslag » Andet af (130 points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

Hej Knud,

Mange tak for dit forslag. :-)

Jeg forstår godt hvad du mener med at dato'en for den momsopgørelses periode man søger på er nedtonet.

Dog burde ikke påvirke din printning, når du trykker på printer ikonet og printer til PDF, vil den fremgå tydeligt. Jeg har både printet til PDF og til printet den rigtigt efter, hvor dato'en fremgår lige så tydeligt som det andet tekst, så umiddelbart skulle du kunne tage et kig på dine printer indstillinger og browser indstillinger, også burde det være fikset, ellers kan du også prøve at tage fat i vores support. :-)


<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Tobias Pinndal</b></p> <p dir="ltr">Forum Expert, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af 🔒 (20.4k points)