forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Periodeangivelse på momsopgørelse

+1
Jeg har været inde i e-conomic for at tjekke, hvordan jeg udskriver momsopgørelsen. Når jeg har momsopgørelsen på skærmen, kan jeg godt se datoen lige under teksten MOMSOPGØRELSE. Der efter trykker jeg altid på det lille printikon for at udskrive momsopgørelsen. Problemet er nu, når jeg ser ordentlig efter, at datoen godt nok står på udskriften også, men med en så lysegrå farve, at jeg skal se meget godt efter for at se det på udskriften. Alt det andet på udskriften står klart nok. På MOMSAFSTEMNING står perioden klart nok både på skærm og print.

Jeg har oplevet disse meget lysegrå tekster i andre programmer og sammenhænge. Der er nok nogle programmører, som synes, at det er smart at bruge disse gråtoner næsten uhæmmet og åbenbart uden at kontrollere, om alt på udskrifterne kan læses, uden at man behøver et "falkesyn".

Med venlig hilsen

Knud Jensen
spurgt 9 Feb i Forslag » e-conomic generelt af Boksemaskiner DK 1 (130 points)

1 Svar

Hej Knud,

Mange tak for dit forslag. :-)

Jeg forstår godt hvad du mener med at dato'en for den momsopgørelses periode man søger på er nedtonet.

Dog burde ikke påvirke din printning, når du trykker på printer ikonet og printer til PDF, vil den fremgå tydeligt. Jeg har både printet til PDF og til printet den rigtigt efter, hvor dato'en fremgår lige så tydeligt som det andet tekst, så umiddelbart skulle du kunne tage et kig på dine printer indstillinger og browser indstillinger, også burde det være fikset, ellers kan du også prøve at tage fat i vores support. :-)


Venlig hilsen/Best regards

 

Tobias Pinndal

Forum Expert, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 14 Feb Forslag af TobiasPinndal (5,640 points)
overvejes× 107
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”