Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Fejl i e-conomic ved export til Excel

0
hej

I har en kodefejl.

Når man i "Rapporter" - "Momsafstemning" klikker på beløbet ud for konto 6902 i søjle "Bogført moms" - så får man en liste over de poster som er bogført på konto uden momskode - en rigtigt god funktion når man leder efter manuelle momsposteringer på 6902.

Men - når man så får posteringerne op i et billede og klikker på ikonet for "vis i Excel" - så går det galt.

Det går galt - fordi "filstien" er længere end 218 mellemrum - der står jeg skal prøve at "forkorte stien eller filnavnet" - men det er jo noget svært når filen kommer fra jer.

Håber I kan løse det - så man kan bruge det ikon og få posterne ud til viderebehandling.

Fejlen er også ved konto 6903 og 6906.
i Forslag » Andet af (4.2k points)
status opdateret af 🔒

2 Svar

Hej

Fejl er et sted mere - det er menu: "Rapporter"- "Momsopgørelse" - den kan man heller ikke trække ud i Excel - fordi "filstien" er for lang.
Forslag af (4.2k points)
Hej Leo,

Mange tak for dit forslag. :-)

Jeg har oplevet denne situation før og grunden til at stien bliver så lang, er fordi systemet skal ind og finde de givne kriterier i hele regnskabet når den eksporterer data'en ud til excel.

Jeg fandt sidst en måde at omgå det på, så mon ikke vi kan gøre det igen.

Lige nu, hvor melder den så fejlen? Når du downloader, eller åbner?

For umiddelbart burde du kunne trykke vis i excel - gem som - ændre navnet - også prøve at åbne den. :-)

Jeg åbner den direkte i google sheet, og der fungere det.

Så hvis du har mulighed må du meget gerne prøve at ringe til os så vi kan se på det sammen, eller skrive tilbage her med nærmere hvornår problemet opstår, ved download eller åbning.

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Tobias Pinndal</b></p> <p dir="ltr">Forum Expert, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af 🔒 (20.4k points)
Hej

Jeg har forsøgt at genskabe fejlen - men nu virker det hele.

Så en ved jer må have løst udfordringen.

Takker.
Perfekt, det var så lidt. :-)