Notater på kontoplanen

0
.Som revisor sidder man og skifter en del mellem kontoplan, kassekladde, posteringer o.s.v. Man mister hurtigt overblikket over hvor langt man er nået ved sin gennemgang af et bogholderi.

Kunne man forestille sig to ting; Et afkrydsningsfelt der kunne markere at man havde været gennem kontoen, og et notatfelt (tekst 2) i kontoplanen der kunne komme med på balancerne.

Ved revisors gennemgang kunne man så sætte hak i takt med at man havde kigget på en konto, og tilføje en tekst f.eks. "Afstemt pr. 31.12.2019, kr. 749,51", "stemmer med Skattekontoen 31.12.19", eller noget andet. Efter regnskabsudarbejdelsen kunne man så udskrive en balance med alle bemærkningerne, og så kunne der være en funktion der i et hug slettede alle kryds og bemærkninger.
spurgt 7 Feb i Forslag » e-conomic generelt af Lerfeldt (190 points)

1 Svar

Hej og tak for dit forslag, 

Som udgangspunkt er det ikke et forslag, der er ret efterspurgt. Derfor vil jeg lige lade det ligge herinde i lidt mere tid, så andre brugere har muligheden for at byde ind med deres holdning.
Der kan også være nogle, som har en integration eller en smart måde at gøre det på. Det kan være vi er heldige de vil dele deres erfaringer med dig.

Jeg vender tilbage. Rigtig god weekend smiley


Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 14 Feb Forslag af Jesper Mieritz (89,570 points)