Informizely customer feedback surveys

Feltet "NR.*" ændres til at kunne indeholde 10 cifre

+3
Hej....!

Under kundekortet skal man angive et nummer - kundenummer. Feltet er begrænset til 9 cifre, hvilket skaber store problemer for os da vi handler en del med udenlandske kunder. Man kunne vælge at bruge cvr nummer i stedet for. Det fungerer også fint i DK, men tag f.eks. Sverige der består alle deres telefonnumre og organisationsnumre af 10 cifre - Hvilke tal skal man så bruge til kundenummer?

Håber det kan løses hurtigt!

På forhånd tak - Michael.
i Forslag » Andet af (240 points)
status opdateret af

2 Svar

Hej Michael

Tak for dit indlæg som jeg synes giver rigtig god mening.

Jeg sætter det til overvejelse, så vi lige får det vendt med vores udviklere. Jeg kan dog ikke love dig en tidsfrist for hvornår eller hvis det bliver løst, men du hører fra mig

Rigtig god weekend til dig

Venlig hilsen/Best regards

 

Susan Jensen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

Forslag af (38.5k points)
Hej Michael,

Vi sidder i skrivende stund og kigger på mulige forbedringer, desværre har vi valgt ikke at gå videre med dette. Grunden er bl.a. at det forsinker programmet yderligere, samt at vi kigger på en anden løsning, ift. dit problem.

Hvis man i stedet selv kunne vælge hvilke kolonner man ville have vist i kundeoversigten, så ville man kunne bruge andre felter til at udfylde telefonnummer og virksomhedsnummer også få vist dette i oversigten. Kunde nr. kunne derfor bare være en vilkårlig rækkefølge.

Jeg er ked af at dit forslag desværre ikke går videre, men håber at en evt. anden løsning vil kunne bruges i fremtiden.

Venlig hilsen/Best regards

 

Tobias Pinndal

Forum Expert, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (20.1k points)
Hej Tobias,

Det er jeg ked af at høre. Vi kæmper en kamp ift. til at holde styr på vores svenske kunder da vi bruger deres 10-cifrede telefonnumre og virksomhedsnumre til at slå dem op. Såfremt det er muligt at få vist telefon/virksomhedsnummer i en seperat kolonne under kunderoversigten OG der ville være mulighed for at kunne søge på den ville det også være en godkendt løsning tænker jeg.

 

Vi har blandt andet et samarbejde med Adversus som, i følge deres udsagn kun kan synkroniserer kunder på feltet "kundenr.", hvorfor telefonnummeret i Adversus kontra E-Conomic aldrig ville kunne matche da det er henholdsvis 9 og 10 cifre. Ergo vil vi aldrig kunne få alle kundes oplysninger og fakturahistorik med over i Adversus "E-conomic plugin". Men såfremt at i åbner op for API integration med en af de "nye" kolonner tænker jeg at det vil kunne lade sig gøre.   

Hvad tænker du om det?
Hej Michael,

Jeg forstår godt problemet i det store arbejde med de svenske kunder.

Problemet er at det arbejde der evt. skulle laves af udviklerne skal helst hjælpe en større procentdel af kunderne. Som det ser ud nu, er det 4 kunder ud af 150.000 der ønsker dette.

Vi får over 1000 forslag om året vi skal prioritere i mellem, men selvfølgelig giver det stadig mening, at finde en løsning på det. Hvis vi derfor kan løse det med et alternativ som brugerbestemte kolonner i oversigterne, så vil det kunne både gavne jer, og mange andre, og derfor være den bedste løsning. :-)

Derfor er dette den løsning vi vil prøve at arbejde på at få med videre lige nu.

Ift. sidste del med import og API integrationen, så tænker jeg først og fremmest at de let kan ændre den path de har, så importen rammer et andet datafelt end kundenr. men eksempelvis telefonnummer eller lign.

Derudover så burde man forholdsvis let, kunne importere kunderne og deres data 1 gang, med lidt excel manipulation, men hvis det er en integration der skal ske fast, så er det bedre med en fast API løsning. :-)

Hej Tobias,

Er i kommet nærmere en løsning på problemet som beskrives ovenfor? 

Der bliver nævnt: "Hvis man i stedet selv kunne vælge hvilke kolonner man ville have vist i kundeoversigten, så ville man kunne bruge andre felter til at udfylde telefonnummer og virksomhedsnummer også få vist dette i oversigten. Kunde nr. kunne derfor bare være en vilkårlig rækkefølge".

Er det noget i arbejder videre med?

Hej Michael,

Ift. API'et så kom jeg med forslaget om at finde et alternativt felt, sidst nævnte jeg telefon nr. men det fremgår selvfølgelig ikke af oversigten, men det gør attention, så hvis i har en attention på med dette nr. så kan i både sorterer efter attention og søge på attention, prøv evt. at se her: https://www.screencast.com/t/OpPYoaHi
Hej Tobias,

Det ændrer ikke på at vi skal have et kundenr. der gir mening. Vi kan ikke sortere alle vores kunder efter kontaktpersoner.

Som sagt mangler vi ét ciffer i kundenr. fra 9 til 10 førend vores problem er løst. Men. det er ikke på tegnebrættet?
Nej desværre ikke. :-/ og efter at have fulgt opslaget her i længere tid, vil det desværre ikke blive prioriteret, da det desværre ikke har mere end 3 stemmer ift. nogle af de forslag herinde der har flere stemmer og ift. de 150.000 kunder som det evt. ville blive implementeret for. :-/ Jeg vil dog huske forslaget og have det med i evt. fremtidige overvejelser. :-)