Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Bankafstemning

0
Under bankafstemning, skal man med museklik markere hver enkelt postering i begge kolonner.

Der er ingen "gentagefunktion" som andre steder i economic :-(

Kunne man ikke lave det således, at man kunne markere fra og til område, så man skåner "musearmen"

Jeg har rigtig mange ens indbetalingsbeløb, og kan derfor ikke bruge automatisk afstemning

Mvh Tina
i Forslag » Andet af (490 points)
Hej e-conomic

Måske vi kunne bringe et æld-, ældgammelt forslag på bane om også at sammenligne tekster på systemsiden med tekster på banksiden.

Det vil måske glæde Tina og mig!

mvh

Finn
e-consultic.dk
Hej Finn,

Tak for dit input. :-)

Du har ret i at vi ikke gør dette i dag, men kun sammenligner på beløb og dato, og grunden til at vi ikke gør det på tekst, er bl.a. det kan være modstridende, der kan være tekster der passer men dato'er der ikke passer og generelt er det en noget mere kompleks opsætning i det. Jeg vil dog tage en snak med en udvikler omkring det, men generelt tror jeg ikke det kan blive implementeret, da det ville ende med at lave flere fejlafstemninger end rigtige afstemninger, og det vil vi helst undgå. :-)
Hej Tobias

Jeg tror, at et match mellem tekst og beløb, vil give en større korrekthed end et match mellem dato og beløb. På systemsiden vil datoen jo oftest være et resultat af en indtastning eller bogføringsdato forskellig fra en bankdato.
Det siger sig selv, at matchet feks på et fakturanr på systemsiden med et tilsvarende fakturanr på banksiden vil give det mest korrekte.
Problemstillingen opstår, hvis man feks sælger 50+ ens vare til samme pris, så matcher den helt forkert.

mvh
Finn
e-consultic.dk
Det har du helt ret i, også ville det give bedre mening at kigge på teksten. :-)

1 Svar

Hej Tina,

Mange tak for dit forslag. :-)

Først og fremmest, hvad mener du så præcist med en gentage funktion? For det vil jeg gerne tage et kig på, hvis du kan nævne et eksempel på hvor den er. :-)

Derudover syntes jeg generelt det kan være et godt forslag. Hvor tit afstemmer du? For hvis det er ofte, så kan du evt. få vist dem der ikke er udlignet også blot markere alle sammen, men det afhænger selvfølgelig af antal salg. :-)

Ser frem til at høre fra dig.

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Tobias Pinndal</b></p> <p dir="ltr">Forum Expert, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af 🔒 (20.4k points)
Hej Tobias

Jeg afstemmer ca. en gang ugentligt.

"Gentagefunktionen" jeg nævnte, findes f.eks. under udligning af kreditorregninger på en kreditor via superkladen.

Der markerer jeg første linje med musen, hopper ned med pil ned, og markerer næste linje med mellemrumstasten.

Men det aller nemmeste var ,hvis man også kunne markere til og fra, på samme måde som man gør i f.eks. Word og andre steder.

Nogle gange er den ene mulighed bedre end den anden.

Men de mange museklik i to kolloner er ikke godt for min arm.
Det forstår jeg godt, og især for en beholder/revisor er musearmen noget der skal passes på. :-)

Umiddelbart kan man godt bruge samme løsning som du gør brug af i superkladden, med linjeskift og space, se evt. her:

https://www.screencast.com/t/VgHHpSfj6Wx

Derudover vil jeg godt undersøge en evt. opsætning som excel, dog tror jeg det kræver en større ændring og kan resultere i at man ikke kan se præcist hvilket bilag der er udlignet med hvad. Men håber at den anden løsning også kan gå for nu, da det i hvert fald spare en masse museklik, og man kan i stedet nøjes med 2, en på hver side. :-)
Tak.

Sjovt, det med spacetasten, har jeg ikke kunne få til at virke før. Men godt at det virker nu.
Perfekt at det virker nu så. :-)