Kan ændre konto nr. vedrørende periodisering

0
hej E-conomic

Det kunne være en stor hjælp hvis man kan ændre konto nr. i periodisering - ellers skal man manuelt ændre hver måned fra "fejl kontoen" til den rigtige konto.

Mvh. Lene Berg Laursen

Grillen Group
spurgt 23 Jan i Forslag » e-conomic generelt af Lenelaursen (640 points)

1 Svar

Hej Lene,

Mange tak for dit forslag. :-)

Generelt så tror jeg ikke det vil gøre det meget lettere at ændre på kontro nummeret på periodiseringen, da man stadig skal være opmærksom på de perioder, man i forvejen har periodiseret forkert.

Det er næste lettere at lave en ny periodisering, med modsat fortegn, for samme periode, for på den måde at gå i 0, hvor måned man periodiserer, sådan så man bare fører pengene ind og ud, når man laver en kørsel. Dette vil også gøre det nemmere for dig, så du ikke behøver at lave en manuel postering for hver måned, man blot laver en periodisering, der retter fejlen.

Du har også mulighed for at stoppe periodiseringen, rette de allerede periodiserede perioder, med et finansbilag, også lave den nye, rigtige periodisering, du kan evt. prøve at se en af disse guide, hvor det gøres på en af de 2 ovenstående måder:

Således:

http://wiki2.e-conomic.dk/tillaegsmoduler/periodisering-tilbagefoer-periodisering

Eller:

http://wiki2.e-conomic.dk/tillaegsmoduler/periodisering-stop-ophoer-af-periodisering

Du er også meget velkommen til at prøve at tage fat i os på telefon, hvis vi skal prøve at uddybe det, og på denne måde kan du gøre det mere automatisk, og have et bedre overblik over den fejl der er blevet lavet.

Jeg håber det giver nogenlunde mening, da jeg ikke tror vi vil ændre det, da det kan ende med flere fejl (måske ubevidste fejl), som man vil overse.

Igen, mange tak for dit indlæg. :-)

Venlig hilsen/Best regards

 

Tobias Pinndal

Forum Expert, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 28 Jan Forslag af TobiasPinndal (8,260 points)