Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Betalingsbetingelse til mobilepay med fratræk af gebyr

+8
Mulighed for en betalingsbetingelse til mobilepay med flere modkonti og fratræk af gebyr. Betalingen af debitor faktura bogføres med det samme men i stedet for kun en modkonto som oftest er banken, så skal betalingen bogføres på bankkonto 5820 fratrukket mobilepay gebyr på kr. 0,75, som i stedet bogføres på en mobilepay gebyr konto.

Håber I vil overveje forbedringen, da jeg tænker, at andre har samme ønske :-)

Tine
i Forslag » Andet af (240 points)
status opdateret af 🔒
Mangler meget denne betalingsbetingelse med fradrag af gebyr ved betaling med MobilePay.

4 Svar

Hej Tine,

Mange tak for dit forslag. :-)

Jeg er helt enig, et godt forslag. Jeg vil lade den ligge her, og håbe på at flere vil bakke op omkring det.

Det der skal laves er jo i hovedtrak det samme som factoring, blot med faste beløb i stedet for procentsats, så jeg håber at det giver mening for flere. :-)

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Tobias Pinndal</b></p> <p dir="ltr">Forum Expert, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af 🔒 (20.4k points)
God idé. Det ville være en stor hjælp.

Vh Torben
Forslag af (150 points)
God ide! Den vil også kunne bruges til fratræk af bankgebyr med modtagelse af betaling fra kunder i udlandet. Det er så bøvlet at bogføre disse, som det er nu.
Forslag af (290 points)

Hej igen

Dit forslag har efterhånden stået herinde i et stykke tid. 
Fordi der har været efterspørgsel efter dette, så tog vi det op internt og arbejdede gennem forskellige løsningsmuligheder. 

Efter en god snak og søgen efter muligheder, så kom vi frem til, at denne løsning ikke vil kunne fungere efter hensigten uden en reel integration og en aftale med mobilepay. Der er både udfordringer i det tekniske, men også i brugsscenariet inde i systemet. 

En integration og en aftale med mobilepay er ikke noget der er i planerne lige nu, hvilket betyder, at vi for nu vil afvise ideen. Jeg kan sagtens gerne se, hvad ideen er i det, men det bliver ikke i denne omgang. 

Du/I skal dog have tak for jeres forslag. Det sætter vi altid stor pris på. 

Rigtig god dag smiley 


Med venlig hilsen Jesper Mieritz  
Forslag af 🔒 (102k points)