Informizely customer feedback surveys

Attention / Deres ref. - visning af nøgler

0
Generelt viser e-conomic værdien af nøglen istedet for beskrivelsen. Dette kan accepteres ved varegrupper osv hvor man kan huske LOVen, men i debitor skærmen vises også nøglen i felterne Attention, Deres ref osv. Det må være at opfatte som en fejl, der er jo ingen der har en chance for at tyde hvad der ligger bag det nummeriske ID.
Når jeg åbner en Debitor står det fx 15 ud for attention, jeg skal nu trykke på knappen for at se hvem 15 er.

Denne implementering giver mange unødige musetryk i systemet.
i Forslag » Andet af (4.6k points)

6 Svar

Hej Tue,

Tak fordi du gider tage dig tid til at skrive på vores forum.

Lige et eksempel for at være helt sikker på hvad du mener. Så f.eks. hvis du opretter en postering i kassekladden, så kommer kontonummeret frem og lidt længere ude til højre står der navnet på kontoen? Er det det der også kunne gøre sig gældende her.

Steffen Ekelund

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (152k points)
Hej Tue

Netop dette er noget vi har fokus på i vores nye kassekladde, hvor man typisk selv vil kunne vælge om man vil se nøgle eller beskrivelsesfelter. Vi er allerede kommet et stykke vej her, og vi har flere forbedringer på tegnebrættet.

Mvh.

 

Tobias Ulldall-Espersen

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (4.1k points)
Hej Steffen

Eksempel som beskrevet:

I debitor skærmen (edit skærmen) vises nøglen i felterne Attention, Deres ref osv. Det må være at opfatte som en fejl, der er jo ingen der har en chance for at tyde hvad der ligger bag det nummeriske ID. Man skal så trykke på popupen for at se værdien. Det er det samme med leveringssted hvor der vises et nummer og ikke en tekst. Hvem kan huske hvad leveringssted 22 er for kunde YYYYY

Re kontonumrene, (som jeg iøvrigt slet ikke næbner) så lyder det som en rigtig god ide at have beskrivelsen her, det har jeg også bemærket at den ikke er.

I er meget velkommen til at kontakte mig direkte hvis jeg skal beskrive det bedre.

mvh

Tue
Forslag af (4.6k points)
døde denne tråd?
Forslag af (4.6k points)
Hej Tue,

Absolut ikke - hvis den gjorde var det absolut ikke bevidst.

Vores udvikler Tobias(primært New Gui og ny kassekladde) svarede dig, og det svar vil jeg gerne præcisere. Det er desværre ikke og vil ikke blive muligt, at se værdien frem for nøglen i den nuværende form af programmet. Dette er by design. Det smarte ved nøglen er dog at den altid er unik, og det uhensigtsmæssige er at denne skal tydes. Vi må nok sande at dette kunne have været gjort smartere, men det var nu desværre sådan det blev udtænkt for 10 år tilbage.

Som Tobias skriver, så arbejder vi aktivt med at vise værdien og ikke nøglen(eller give folk en mulighed for at vælge hvad de vil se) i den næste opdatering af programmet, som dog ligger længere ude i horisonten.

Steffen Ekelund

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (152k points)
Hej Steffen

Tak for svar.

Ja du har ret, det er smart at nøgler er unikke. , men ganske ubrugelige at kigge på.
Jeg accepterer, med en hvis undren, at det ikke pt er teknisk muligt.
Jeg ser ingen grung til at man på noget som helst tidspunkt er intresseret i at kunne vælge om man vil se en en autogenereret nøgle i GUIen.

mvh

Tue
Forslag af (4.6k points)