Bekræftelse af kopi af ordre

0
Vil i ikke godt gøre det sådan, at kommer man til at trykke på kopi-symbolet under "ordrer", så skal man bekræfte, at man vil lave en kopi før den laver en kopi af ordren. Lige nu laver den kopi så snart du trykker på kopi-knappen - uden at man skal bekræfte.

Vi kommer på den måde hvert år til at sende ordrer dobbelt, fordi kopi-knappen på en eller anden måde er blevet ramt ved en fejl (sikker fra en telefon med lille skærm).

Hilsen

Jette
i Forslag » Andet af (140 points)

1 Svar

Hej igen Jette,

Det er selvfølgelig en rigtig ærgerligt situation og jeg forstår godt det kan være et problem, hvis man ikke bemærker det.

Det er et problem der har været oppe før, og grunden til at det desværre ikke blev ændret eller vil blive ændret, er at det vil forsinke processen for en del andre, der ikke ønsker dette ekstra klik. Det er altså desværre ikke noget vi har prioriteret at ændre. En god måde at være opmærksom på det, er dog at sortere efter kunder eller beløb, da man oftest vil ligge mærke til at der kommer 2 i træk der, og dermed vil huske at slette den ene.

Jeg er ked af at vi ikke kan imødekomme denne ændring i denne omgang. :-/

Venlig hilsen/Best regards

 

Tobias Pinndal

Forum Expert, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (10.7k points)