Mails sendes fra bruger der er logget ind

0
Er det muligt at få lavet det sådan, at når man som bruger sender en mail til en kunde, f.eks. en faktura eller ordrebekræftelse, så modtager kunden mailen fra den person, der har sendt mailen (den der er logget ind som bruger), i stedet for firmaets hovedmail? Lige nu ser alle mails, der sendes ud fra E-conomic, ud som om det kommer fra den samme hovedmail - og dermed modtager den samme person i firmaet alle mails der svares på fra kunderne.

Jeg har chattet med jer, og kan forstå der ikke er nogen måde hvorpå det er muligt, at den samme person ikke modtager alle mails, der bliver svaret på.

Hilsen

Jette
i Forslag » Andet af (140 points)

1 Svar

Hej Jette,

Mange tak for dit forslag. :-)

Generelt så bliver alle de mails der bliver sendt ud nu, sendt fra post@e-conomic.com, hvis der dertil bliver trykket besvar, så vil kontaktmailen for virksomheden få svaret på mail.

Et forslag kunne generelt være at tilføje personen som jeres reference også tilføje deres kontaktmail, så kunden kan kontakte dem direkte på denne mail. :-)

Evt. kan i også overveje nogle af vores partnere der tilbyder lign. løsninger: https://www.e-conomic.dk/apps/anttext-outlook-app

Desværre er der ikke andre muligheder som det ser ud nu, men det burde give mening med et af de 2 ovenstående forslag. :-)

Venlig hilsen/Best regards

 

Tobias Pinndal

Forum Expert, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (10.7k points)