forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Standard kontoplan til selskab med værdipapirer

0
Kunne I ikke lave en standardkontoplan til et selskab med værdipapirer?

Evt. tilføje de relevante konti under drift og aktiver i standardkontoplanen for selskaber eller lave en helt ny, som måske er mindre og dermed mindet på Holdingselskaber, hvor der ofte ikke er løn og reel drift m.v.

Ann
spurgt 20 Jan i Forslag » e-conomic generelt af ASPE Consult (120 points)

1 Svar

Hej Ann, 

Som udgangspunkt er det ikke en opsætning vi har haft efterspørgsel på før. Derfor vil det lige nu og her ikke være noget vi har størst fokus på. Jeg vil dog alligevel lade dit forslag ligge herinde lidt, så andre brugere kan bakke op omkring det, hvis de også savner denne mulighed. 

Når det er sagt, så kan du altid selv lave en kontoplan eller tilpasse en eksisterende kontoplan, så den passer lige præcis dit behov. Hvis du har flere virksomheder med samme kontoplan, så kan du lave en standard der kan anvende fra gang til gang. Man kan sige, at du selv får lov til at lave en standard, som du så kan bruge hver gang du opretter en ny virksomhed. 

Kunne det hjælpe dig? smiley


Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 27 Jan Forslag af Jesper Mieritz (87,970 points)
overvejes× 112
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”