forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

kunde/prisliste specifikke priser i salgs app

0
Det er frustrerende at I ikke har særpriser/prislister med ude i salgs app'en... alle data ligger jo i web-versionen, så kan ikke forstå det skal give de store knaster at få priserne med ud i app'en.
spurgt 16 Jan i Forslag » e-conomic generelt af hassing-kjaer (270 points)

1 Svar

hej Morten

Tak for din feedback.

Jeg kan godt forstå at du ønsker at bruge de særpriser du har oprettet i lagermodulet. Det dog ikke noget der bliver implementeret i appen i nærmeste fremtid.

Dette skyldes flere faktorer, blandt andet:

1. Der er ikke udviklet API til funktionen særpriser - dvs. dette skal laves først (en ret stor knast, for at bruge dit ordvalg) laugh

2. Der fokuseres på funktioner som kommer flest mulige brugere til gavn og lige nu er der under 3% af brugerne som anvender lager og dermed særpriser.

Har du evt mulighed for at oprette fakturaen ved at logge ind på web-versionen via din elektroniske enhed? Kunne det være en løsning for dig?

 


Venlig hilsen/Best regards

 

Tabita Edith Lorenzen

Wow Hero & TopGun, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 27 Jan Forslag af Tabita TopGun (13,970 points)
overvejes× 112
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”