forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

brevskabelon til almindeligt brev

+2
Hej E-conomic og alle brugere

Jeg kunne godt tænke mig, at det var muligt at oprette og bruge en skabelon til et almindeligt brev. Aktuelt kan man kun bruge faktura, rykker, tilbud, kreditnota o.s.v.

Jeg har prøvet at lave en brevskabelon, der kun indeholder mine firmaoplysninger og firmanavn, fordi jeg gerne ville kunne sende et almindeligt brev til en kunde. Det er aktuelt ikke muligt at vælge at bruge den skabelon - som jeg i mit tilfælde har kaldt kundebrev - og jeg har derfor måttet lave en faktura på kr. 0 og sendt den til kunden.

Er der evt. nogen, der har en bedre løsning?
spurgt 6 Jan i Forslag » Andet af Møller (140 points)

1 Svar

Hej Møller

Tak for dit indlæg som jeg lige vil lade stå en måneds tid, for at se om andre kunder kunne have samme ønske eller evt. kunne komme med en god ide til, hvordan man kan løse det

Venlig hilsen/Best regards

 

Susan Jensen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

besvaret 9 Jan Forslag af Susan Jensen (26,380 points)
God ide, men forudsætningen må være, at brevene får eget kartotek pr. kunde, så man kan søge i historikken. F.eks. pr. dato, emne, indhold osv.  Men så er vi vel ovre i noget markedsføring, hvor der findes apps?
overvejes× 107
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”