forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Download samtlige bilag for en given periode

0
1. Når jeg sender bilag ind til e-conomic gør jeg det som vedhæftede pdf filer til en email der sendes til vores hemmelige email. En sådan fil kunne hedde "Rykker1_3370.pdf".
2. Jeg er blevet opmærksom på at visse af disse bilag ikke er blevet opfanget af e-conomic, og ikke figurerer under "bilag med fejl."
3. Jeg har en liste af alle de originale bilag jeg har sendt ind via e-mail, da alle bilag figurerer i min gmail - alle disse bilag har jeg trukket ud af vores gmail.
4. For at lokalisere hvilke bilag e-conomic ikke har fanget har jeg brug for at trække alle bilag ud fra 2019 og sammenligne med alle de bilag jeg kan se jeg har sendt.

Jeg kan eksportere hvert enkelt bilag ved at gå til "Alle indstillinger" -> "Eksportér Bilag" -> Vælge alle fra 2019 -> klikke på forstørrelsesglasset og gemme hvert eneste bilag. Men dette stiller mig overfor 2 problemer:

1. Navnet på bilaget er ikke længere det samme navn som det originale bilag - hvorfor sammenligning på bilagsnavn ikke kan lade sig gøre.
2. Filstørrelsen på det pågældende bilag er ikke identisk med det oprindeligt vedhæftede bilag - hvorfor en sammenligning på filstørrelse heller ikke lader sig gøre.

Hvis man kunne trække samtlige bilag ud fra en given periode, som de præcist originale bilag indsendt - da ville det have en meget stor nytteværdi for mig.
spurgt 16 Dec, 2019 i Forslag » e-conomic generelt af larjen (140 points)
status opdateret 30 Dec, 2019 af TobiasPinndal

1 Svar

Hej igen Lars,

Tak for dit indlæg. :-)

Er helt enig i at det ikke er optimalt, at man hverken kan eksportere filerne ud med samme størrelse, navn og flere på en gang. Generelt kan der gøres flere ting for at forbedre oplevelsen af eksport af bilag. :-)

Jeg vil derfor tage denne del videre til Q1, hvor der skal prioriteres mellem flere gode idéer. :-)

Det du måske kan gøre for nu, er at sammenligne dine bilags bogføringsdato, med datoen hvor du har modtaget fakturaen, også sortere dem derefter. :-)

Håber dette kan løse problemet for nu. :-)

Venlig hilsen/Best regards

 

Tobias Pinndal

Forum Expert, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 30 Dec, 2019 Forslag af TobiasPinndal (5,440 points)
overvejes× 104
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”