forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

SmartInbox, Leverandørfaktura skal acceptere beløb på 0 kr

+1
SmartInbox og oprettelse af poster på leverandørfakturaer udfra pdf-filer fungerer bedre og bedre, men en af vores kunder får ind i mellem en leverandørfaktura på 0 kr, men med nogle angive varer og derfor vil han gerne have den med.

I modsætning til den gamle "Ny postering fra indscannet" accepterer SmartInbox ikke et fakturabeløb på 0 kr. Det tvinger mig hver gang til at hoppe ud af Smartinbox og over til den gamle manuelle måde. Det er et irritationsmoment.

Så venligst: Få SmartInbox til at skelne mellem blank og 0

Iøvrigt synes jeg der mangler en underkategori i forum indlæg for netop SmartInbox

Med venlig hilsen

Torsten
spurgt 13 Dec, 2019 i Forslag » e-conomic generelt af TalMester (130 points)
opdateret 28 Jan af TobiasPinndal

1 Svar

Hej Torsten,

Mange tak for dit indlæg. :-)

Det har du helt ret i, den vil ikke bogføre "blanke" felter eller 0 beløb, men der findes en måde i kan omgå dette. I kan eksempelvis skrive 0,001 i beløb, så runder e-conomic automatisk ned til 0, da vi ikke håndtere mere end 2 cifre efter kommaet. På den måde skriver vi et beløb, som er 0, og vi undgår samtidig at man kommer til at lave fejl ved at oprette bilag med 0 beløb, men man tager stilling til at det skal være 0 beløb ved at skrive 0,001. :-)

Så kan du nemlig oprette det. Håber det giver mening, og ellers er du meget velkommen til at skrive igen. :-)

Til den sidste bemærkning, så har du ret i at der mangler en kategori til smart inbox, dette skyldes at der er planer om en ny forum platform på et tidspunkt, men det er endnu ikke blevet til noget. Så de fleste laver indlægget på enten indscanning eller andet. :-)

Venlig hilsen/Best regards

 

Tobias Pinndal

Forum Expert, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 27 Dec, 2019 Forslag af TobiasPinndal (5,440 points)
overvejes× 104
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”