forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Tilknytning af flere filer på ordre!

+1
Vi har et stort ønske om mulighed for upoload/tilknytning af filer som kunden ikke kan se (f.eks. vores interne ordrebekræftelser fra vores leverandør, tegninger, mailkorrespondance) på kundeordren. Håber det er en funktion I hurtigt kan tilknytte.
spurgt 13 Dec, 2019 i Forslag » Andet af alec.enevoldsen (190 points)

1 Svar

hej Alec

Tak for dit input.

e-conomic er stadig primært et regnskabsprogram og dit ønske læner sig meget op af CRM, så muligheden for at vedhæfte dokumenter og korrespondance til en ordre, er ikke noget vi har planer om at ændre på nuværende tidspunkt.

Jeg vil anbefale at du kigger på nogle af de programmer der kan integreres til e-conomic for at se om de kan dække dit behov uden at det kommer til at koste dig spidsen af en jetjager :)

Venlig hilsen/Best regards

 

Tabita Edith Lorenzen

Wow Hero & TopGun, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 17 Dec, 2019 Forslag af Tabita TopGun (15,170 points)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”