Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Svar med kvittering ved modtagelse af indsendt bilag via email

0
I e-cnomic kan man sende bilag ind via hemmelig emailadresse, da jeg har oplevet at bilag i ny og næ falder ud selv om jeg kan se at de er sendt fra min mailadresse - så ville det være en stor hjælp og tryghed om funktionen kunne være således:

1. Konfigurer et antal whitelistede email adresser der har lov til at sende bilag ind til systemet.
2. Såfremt bilaget er sendt fra en af disse whitelistede emails, svar da tilbage på mailen (så den figurerer i mailtråd) med en kvittering på at alt er gået godt (eller skidt.)

Det tænker jeg ville være en fremragende funktion.
i Forslag » Andet af (140 points)
status opdateret af 🔒

2 Svar

Ja ved få bilag kan det måske være praktisk, men hvis man f.eks. sender 25-50 stk. pr. dag, lyder det af overadministration medmindre det afsendende mailprogram kan afmærke sendt post med et flueben eller lign..

Vær opmærksom at e-conomic kun modtager filer < 10 MB.
Forslag af (26.5k points)
Hej Lars,

Mange tak for dit indlæg. :-)

Du har ret i at det kan være smart ift. at være mere opmærksom på at bilagene kommer ind uden problemer.

Generelt tror jeg det ville betyde rigtig mange mails, hvis man skulle kvittere hvert bilag med en mail, men at man i stedet kunne nøjes med at sende en mail tilbage, hvis den ikke gik igennem.

Som det ser ud nu, burde den dog vise under inboxen hvis den ikke er gået korrekt igennem, så skulle den komme ind indsendte med fejl, og her kan man så se om bilaget er kommet ind.

Så umiddelbart skulle dette kunne gøre det, men tænker du på en bestemt form for udvidelse?

Evt. kan du prøve at give os et kald eller vende tilbage her, så vi kan se på det.:-)

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Tobias Pinndal</b></p> <p dir="ltr">Forum Expert, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af 🔒 (20.4k points)