Problemer med udgående fakturaer

0
Er der andre der oplever problemer med at sende fakturaer i øjeblikket... popper op med fejlvindue - har prøvet hele striben af browsere samt reboot m.m. - jeg tænker det er et Economic problem, men som sædvanligt er der ikke nogen nyttig info at finde mht. driftsstatus...
i Spørgsmål » Andet af (3.3k points)
Har fundet problemet - måske andre oplever samme problem...

Af en eller anden årsag, havde vi en ordre der indeholdt samme linjenummer på de sidste 4 varer. Det er jo ikke noget man selv kan ændre på, så der er tale om en eller anden systemfejl - economic kan så åbentbart ikke fakturere en sådanne ordre, med flere linjer med samme linjenummer...

Således, hvis andre oplever en ordre der ikke vil lade sig fakturere, så tjek lige om linjenumrene er forskellige. Hvis ikke, så er der ikke andet at gøre end at slette de linjer der har samme nummer og taste varerne igen.

1 Svar

hej Helge

det var da en kedelig fejl du har oplevet - vi har ikke umiddelbart hørt om det fra andre brugere - men kontakt os endelig i supporten så vi kan kigge på det :)

Med venlig hilsen

 

Tabita Edith Lorenzen

Wow Hero & TopGun, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Spørgsmål af (24.1k points)