forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Indscanning

0

Det kunne virkelig være rart, hvis jeres indscanningsmodul kunne genkende allerede indscannede (overførte bilag så man sikrer sig mod dobbeltbogføring og dobbeltoverførsler fra kundens side.) 

På nuværende tidspunkt sidder jeg ofte og sletter en masse bilag i denne rubrik, eftersom kunden ofte får sendt deres bilag til economic-indscannings-mailen mere end én gang...

Ligesom når man overfører bankposteringer i Economic i jeres bankafstemningsmodul, så kunne det være rart med en funktion, der popper op og siger at 191/200 bilag er overført til ubehandlede, hvoraf de sidste 9 ikke overføres, da de allerede er indscannede til ubehandlede bilag. 

spurgt 3 Dec, 2019 i Forslag » e-conomic generelt af ClaraBenedikte (140 points)
Hvis bankafstemningsmodulet ikke advarer dig om, at posteringen er indlæst en gang tidligere, skal du blot fjerne fluebenet i rubrikken "Tillad dubletter ......" i din indlæsningsskabelon.

1 Svar

hej Clara Benedikte

Spændende forslag men Indscanning indholder ikke nogle funktioner til at aflæse dokumentet, så det vil være meget vanskeligt for e-conomic at identificere at det er samme bilag der kommer ind igen.

Der er dog den hjælp at hvis du for eksempel modtager samme faktura 2 gange vil du få en advarsel om at det fakturanummer allerede er oprettet når du taster posteringen :)

Venlig hilsen/Best regards

 

Tabita Edith Lorenzen

Wow Hero & TopGun, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 5 Dec, 2019 Forslag af Tabita TopGun (11,360 points)
Ja, hvis man bruger kreditormodulet.

Men der er noget, der tyder på, at det ikke er tilfældet her.
Det har du ret i Erik, der er ikke noget genkendelse på finansbilag :)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”