Indscanning

+1

Det kunne virkelig være rart, hvis jeres indscanningsmodul kunne genkende allerede indscannede (overførte bilag så man sikrer sig mod dobbeltbogføring og dobbeltoverførsler fra kundens side.) 

På nuværende tidspunkt sidder jeg ofte og sletter en masse bilag i denne rubrik, eftersom kunden ofte får sendt deres bilag til economic-indscannings-mailen mere end én gang...

Ligesom når man overfører bankposteringer i Economic i jeres bankafstemningsmodul, så kunne det være rart med en funktion, der popper op og siger at 191/200 bilag er overført til ubehandlede, hvoraf de sidste 9 ikke overføres, da de allerede er indscannede til ubehandlede bilag. 

i Forslag » Andet af (150 points)
Hvis bankafstemningsmodulet ikke advarer dig om, at posteringen er indlæst en gang tidligere, skal du blot fjerne fluebenet i rubrikken "Tillad dubletter ......" i din indlæsningsskabelon.

1 Svar

hej Clara Benedikte

Spændende forslag men Indscanning indholder ikke nogle funktioner til at aflæse dokumentet, så det vil være meget vanskeligt for e-conomic at identificere at det er samme bilag der kommer ind igen.

Der er dog den hjælp at hvis du for eksempel modtager samme faktura 2 gange vil du få en advarsel om at det fakturanummer allerede er oprettet når du taster posteringen :)

Med venlig hilsen

 

Tabita Edith Lorenzen

Wow Hero & TopGun, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (19.3k points)
Ja, hvis man bruger kreditormodulet.

Men der er noget, der tyder på, at det ikke er tilfældet her.
Det har du ret i Erik, der er ikke noget genkendelse på finansbilag :)