forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Genvejstaster

0
Jeg kunne virkelig godt tænke mig en genvejstastfunktion i Bankafstemningens kassekladde (når man er ved at foreslå konti til overførsel fra bankafstemningen til ens endelige kassekladder).

Desværre virker (pil og) og (pil ned) ikke i denne kassekladde type, hvilket gør jeg skal bruge tab knappen en del gange eller skal sidde og klikke mig fra linje til linje med musen, hvortil det ville være meget nemmere, hvis man ligesom i superkladden blot kunne navigere imellem linjerne (posterningerne) med pilene på tastaturet.

 

Håber I vil overveje mit foreslag.
spurgt 3 Dec, 2019 i Forslag » e-conomic generelt af ClaraBenedikte (140 points)

1 Svar

hej Clara Benedikte

Tak for dit forslag.

Jeg lader det ligge på forum nogle uger, så andre brugere kan tilkendegive om de har samme behov og derefter tage stilling til om det er noget vi skal gå videre med :)

Venlig hilsen/Best regards

 

Tabita Edith Lorenzen

Wow Hero & TopGun, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 5 Dec, 2019 Forslag af Tabita TopGun (11,360 points)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”