Samlekonto

0
Jeg savner en mulig for at oprette samlekonto for debitorer. Mange offentlige debitorer vil have faktura tilsendt til et EAN nummer og så betaler de samlet for alle EAN numrene. Det vil gøre det meget nemmere at udligne og vores debitorkonto ville så også stemme med kreditorkonto. Alternativt kunne man lade os oprette flere EAN numre på samme debitor i lighed med flere kontaktpersoner.
i Forslag » Andet af (460 points)

2 Svar

Hej og tak for dit indlæg

Det med en ny samlekonto for dine debitorer er let nok at oprette, men med hensyn til flere EAN numre pr. kunde er straks en større udfordring.

Jeg tænkte om man evt. kunne have et ekstra felt til EAN nummer inde på de kontaktpersoner man har tilknyttet kunden eller lad mig evt. høre, hvad dine ideer kunne være til at løse dette ?

Ser frem til at høre fra dig og rigtig god weekend

Venlig hilsen/Best regards

 

Susan Jensen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

Forslag af (29.2k points)
Jeg har aldrig fundet ud af hvordan jeg opretter en samlekonto?
Hvis Samlekonto er nemt at oprette vil det være dejligt. Hvordan gør man så det?

 

Flere EAN numre var nemlig fordi man kan oprette flere kontaktpersoner mail adresse pr. debitor, så det kunne måske være en løsning?

venlig hilsen

 

Søren
Forslag af (460 points)

Hej Søren

For at oprette en samlekonto skal du ind i det orange tandhjul og alle indstillinger og til venstre under Regnskab og Kontoplan og så den blå knap. Når kontoen er oprettet skal du så knytte den til din/dine kundegrupper, så når du bogfører noget på et kundenummer, så bliver det samtiddig bogført på samlekontoen. 

Jeg vedhæfte et par links, hvor du kan læse lidt mere.

http://wiki2.e-conomic.dk/rapporter/kunder-afstemning-af-kundesamlekonto

http://wiki2.e-conomic.dk/indstillinger/regnskab-kontoplan-ny-konto