forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Tidsregistrering

+1
Hej.

Vi fik sidste år på denne tid, information om, at en udgave til mobil tidsregistrering ville komme til android ca. april 2019. Det har det været, men stadig intet! Det er lidt frustrerende for os at køre med to systemer.

Udover en androidversion er det for os mindre produktionsvirksomheder med udekørende personale, nærmest et "must" at der også kommer en planlægningskalender a'la Smartday, eller Eazyproject... Eller lignende.

Mvh Flemming
spurgt 15 Nov, 2019 i Spørgsmål » e-conomic generelt af FVN (150 points)

1 Svar

Hej Flemming

Vi kan godt forstå din frustration, den app har været længere undervejs end forventet, den er på vej så du skal gerne få glæde af den inden vi rammer 2021 ;)

Ang. planlægningskalender så er det ikke noget der ligger i kortene, så er det bedre at du ser på en mulig integration til Smartday eller Eazyproject.

Venlig hilsen/Best regards

 

Tabita Edith Lorenzen

Wow Hero & TopGun, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 15 Nov, 2019 Spørgsmål af Tabita TopGun (13,970 points)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”