forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Superkladde - bankafstemning

+1
Hej

Det giver ingen mening at kladdeposteringer i superkladden ikke medtages i bankafstemningen - er det noget I overvejer at ændre på?

Hilsen Gitte Bech
spurgt 11 Nov, 2019 i Forslag » e-conomic generelt af Gitte Bech (130 points)

1 Svar

Hej Gitte

Tak for dit indlæg. Grunden til at kladdeposteringer fra Superkladden ikke optræder i bankafstemningen er fordi, Superkladden er sådan lidt en ekstra ordinær ting som er oprettet som en API løsning, så derfor er der ingen forbindelse mellem superkladden og bankafstemningen.

Jeg lader dit indlæg stå åbent her en måneds tid, for lige at se andre kunders tilbagemeldinger, så vi kan tage en afgørelse om det evt. er noget vi skal ændre på.

Indtil da, foreslår jeg at du oprette dine posteringer i den almindelige kassekladde, hvis du gerne vil se kladdeposteringerne i din bankafstemning

Venlig hilsen/Best regards

 

Susan Jensen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

besvaret 12 Nov, 2019 Forslag af Susan Jensen (25,820 points)
overvejes× 104
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”