Informizely customer feedback surveys

Se anden referance på oversigt over igangværende faktura

0
Hej E-conomic,

En kunde hos os, har en udfordring. Deres fakturagrundlag kommer fra et andet system, men overføres automatisk til E-conomic, hvorfra fakturaen skrives og sendes ud. Alle kunder er kommuner og dermed sendes fakturaerne som EAN faktura. De kan godt have flere forskellige kontaktpersoner til samme kommune, og det er naturligvis vigtigt, at den rigtige person står på den enkelte faktura.

Det ville derfor være en rigtig stor hjælp, hvis man på oversigten over igangværende faktura kunne se, "Deres reference", på den måde ville de undgå at skulle åbne samtlige faktura kladder op, tjekke referencen, og trykke bogfør og send.

Deres fakturagrundlag er nemlig ellers på plads korrekt, når det kommer fra det bagvedliggende system, det eneste de kan være i tvivl om er, om det er den rigtige kontaktperson.

Hvis "Deres reference" stod på oversigten over igangværende faktura, ville de nemt kunne løbe oversigten igennem (de skriver måske 200 faktura på en gang), rette de få, der var forkerte og sende alle på en gang.

 

Mvh

Julia Vincentz

Vincentz Rengskab
i Forslag » Andet af (180 points)

1 Svar

Hej Julia

Tak for dit indlæg.

Så det du gerne vil have er en ekstra kolonne under selve oversigten over igangværende fakturaer der hedder "Deres reference" kan jeg forstå.

Jeg vil lige lade dit indlæg stå åbent her en måneds tid, for at se andre kunders tilbagemeldinger og om det evt. er et stort ønske

Du hører fra mig

Venlig hilsen/Best regards

 

Susan Jensen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

Forslag af (38.5k points)