forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Se anden referance på oversigt over igangværende faktura

0
Hej E-conomic,

En kunde hos os, har en udfordring. Deres fakturagrundlag kommer fra et andet system, men overføres automatisk til E-conomic, hvorfra fakturaen skrives og sendes ud. Alle kunder er kommuner og dermed sendes fakturaerne som EAN faktura. De kan godt have flere forskellige kontaktpersoner til samme kommune, og det er naturligvis vigtigt, at den rigtige person står på den enkelte faktura.

Det ville derfor være en rigtig stor hjælp, hvis man på oversigten over igangværende faktura kunne se, "Deres reference", på den måde ville de undgå at skulle åbne samtlige faktura kladder op, tjekke referencen, og trykke bogfør og send.

Deres fakturagrundlag er nemlig ellers på plads korrekt, når det kommer fra det bagvedliggende system, det eneste de kan være i tvivl om er, om det er den rigtige kontaktperson.

Hvis "Deres reference" stod på oversigten over igangværende faktura, ville de nemt kunne løbe oversigten igennem (de skriver måske 200 faktura på en gang), rette de få, der var forkerte og sende alle på en gang.

 

Mvh

Julia Vincentz

Vincentz Rengskab
spurgt 10 Nov, 2019 i Forslag » Andet af Julia Vincentz (120 points)

1 Svar

Hej Julia

Tak for dit indlæg.

Så det du gerne vil have er en ekstra kolonne under selve oversigten over igangværende fakturaer der hedder "Deres reference" kan jeg forstå.

Jeg vil lige lade dit indlæg stå åbent her en måneds tid, for at se andre kunders tilbagemeldinger og om det evt. er et stort ønske

Du hører fra mig

Venlig hilsen/Best regards

 

Susan Jensen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

besvaret 12 Nov, 2019 Forslag af Susan Jensen (26,980 points)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”