forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Salgspris inkl. moms i vareoversigt

0
Det ville være fint, at kunne se salgsprisen inkl. moms i vareoversigten. I dag er det salgspris uden moms og tit har man brug for at slå en pris op i varekartoteket, men skal altid huske at lægge momsen til, da det er salgspris uden moms der vises.
spurgt 4 Nov i Forslag » e-conomic generelt af ACL (130 points)
Tak for et standard svar. Jeg tror, at I glemmer at se det fra brugernes side - at lytte til hvad der er brug for i den daglige brug af programmet. Det må jo meget enkelt at tilføje en kolonne i vareoversigt, så der både er en pris med moms og en pris uden moms - i stedet for at brugere skal eksportere en fil til Excel.

1 Svar

Hej og tak for dit indlæg

Salgsprisen på en vare vil altid være uden moms, da det blandt andet er den der styrer bogføring af varesalget på din varesalgskonto som også er uden moms.

Det du evt. kan gøre er at eksportere dit varekartotek til excel, lave en formel der lægger momsen til og så bruger den fil til at slå dine priser op i.

Håber du kan bruge denne løsning og rigtig god weekend til dig

Venlig hilsen/Best regards

 

Susan Jensen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

besvaret 4 dage siden Forslag af Susan Jensen (20,560 points)
overvejes× 117
i gang× 6
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”