Mere end 1 superbruger

0
Hej

Er det muligt at der kan være mere end 1 superbruger på systemet. Nu er det sådan at det er chefen som er superbruger og jeg blot er bruger. Men det er mig som laver alt og lidt op af bakke, når jeg skal have hjælp til f.eks. at give jer ret til at kigge med. Så skal jeg log af og log på som chef for at kunne give adgang.

Der har også været andre situationer, hvor jeg har skulle ind over chef log ind, for at I har kunne hjælpe. Kan selvfølgelig ikke huske hvilke. Ovenstående var aktuelt idag 29-10-2019 :-)

Anne Marie
spurgt 29 Okt, 2019 i Forslag » e-conomic generelt af Anne Marie (120 points)

1 Svar

hej Anne Marie

Der kan kun være én superbruger - da det er superbrugeren som er "ejeren" og som har rettighederne til at oprette brugere og ændre i abonnementet.

Men som almindelig bruger kan din superbruger godt give dig adgang til Alle indstillinger, så du fx. kan give supporten hos e-conomic adgang, eller oprette nyt regnskabsår, ændre i momskoder mm.

Det gør din superbruger ved at redigere din bruger og sætte flueben i Indstillinger på fanen Adgang.

Jeg håber at dette forslag gør dit og din chefs liv lidt nemmere :)

Venlig hilsen/Best regards

 

Tabita Edith Lorenzen

Wow Hero & TopGun, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 29 Okt, 2019 Forslag af Tabita TopGun (15,450 points)