forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Samme bilag på flere bilagsnumre

+4
Vil det være muligt at lave en funktion, hvor man kan tilføje det samme bilag til flere bilagsnumre, så man er fri for at tilføje det samme bilag flere gange? Så man kunne vælge at et bilag skulle bruges til bilagsnummer xx til xx?

Eller endnu smartere at man kunne importere oplysninger om de enkelte posteringer fra banken med over i e-conomic, når man importerer sine bankposteringer? Det ville spare mig for rigtig meget tid.
spurgt 23 Okt, 2019 i Forslag » e-conomic generelt af Kamilla (170 points)

1 Svar

hej Kamilla

Tak for dit input.

Det med at koble samme bilag til flere posteringer på én gang er ikke noget vi kommer til at implementere.

Du kan muligvis i stedet oprette de poster der skal have samme vedhæftede dokument med samme bilagsnummer, så får de automatisk alle samme bilag.

Hvilke oplysninger er det du gerne vil importere fra banken? kan du uddybe?

Venlig hilsen/Best regards

 

Tabita Edith Lorenzen

Wow Hero & TopGun, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 25 Okt, 2019 Forslag af Tabita TopGun (15,170 points)
Jeg tror at I har mange kunder, som kunne spare en masse tid, hvis det blev implementeret. Det med at bruge samme bilagsnummer er selvsagt usmart, da man så ikke kan tilbageføre, hvis man har lavet en fejl, da man jo så vil tilbageføre en masse posteringer som ikke har noget med fejlen at gøre. I det bogholderi jeg arbejder i er vi flere der flere gange om ugen skal sidde og tilføje det samme bilag til 15-20 posteringer, og det virker ikke særlig nutidigt at det er nødvendigt. Så det er virkelig ærgerligt at I ikke vil overveje at implementere dette.

En alternativ løsning kunne så være at der blev importeret tilhørende oplysninger til hver enkelt postering fra banken. Her mener jeg de oplysninger der ofte står nedenunder posteringer, når en regning er betalt via betalingsservice, f.eks. ved en elregning har man så forbrugssted og periode for afregningen. Disse oplysninger er jeg inde og hente efter jeg har importeret bankposteringerne til e-conomic. Dem eksporterer jeg til en pdf-fil, som jeg så skal sende til e-conomic, indlæse og derefter “adskille” til separate bilag for til sidst at skulle ind på hver postering og ind i ubehandlede, finde mit bilag og så vedhæfte det til min postering - det er virkelig tidskrævende. Så det ville være helt fantastisk hvis man kunne gøre den proces nemmere.
hej Kamilla

Jeg lader dit forslag ligge i nogle uger for at se hvilken feedback andre bruger kommer med til dit input før jeg tager stilling til om det vil give mening for vores samlede brugerskare at lave nogle af disse ændringer i programmet :)

mvh Tabita
Det ville spare en masse tid i min bogføring - håber at I vil overveje at indføre det i programmet.
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”