Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Ændring i appen salg.

0

Hej e-conomic

 

Kunne man få udviklet appen så man kan bruge den liggende hvis man har tastatur til sin iPad så kan dette ikke bruges da skærmen skal stå oprejst for at man kan skrive. ( appen drejer ikke med hvis du ligger skærmen ned og bruger tasturet )

 

Mvh

Jack

lukket som en kopi af: APP til IPAD
i Forslag » Andet af
lukket af 🔒

Hej Jack,

Denne mulighed har vi nu implementeret på iPad. Du skal have en stor tak for dit input. Jeg håber du får gavn af muligheden. 

Rigtig god dag smiley

1 Svar

Hej Jack,

Vi har haft dette forslag før og henviser derfor til et andet indlæg.

Jeg vil selvfølgelig tage det med videre, men vi får rigtig mange forslag og er derfor nødt til at prioritere mellem dem, så jo flere stemmer forslaget kan få, jo større sandsynlighed er der for at vi kan få det implementeret. :-)

Igen, tak for dit forslag. :-)

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Tobias Pinndal</b></p> <p dir="ltr">Forum Expert, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af 🔒 (20.4k points)