Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Udvikling af appen

0
Hej

Arbejder i på at udvikle appen? Målt op mod Dinero's app er der ikke mange funktiner...

Jeg mangler at kunne bogføre indbetalinger fra kunder og lave rykkere.

Mvh Charlotte
i Forslag » Andet af (140 points)
status opdateret af 🔒

2 Svar

Hej Charlotte,

Mange tak for dit forslag. :-)

Du har helt ret i at der er nogle andre muligheder med dinero's app, og de gør det generelt rigtig godt, især for deres segment med folk på farten. :-) Dette ønsker vi selvfølgelig også, især kundeindbetalinger, da man jo forhåbentligt ofte laver disse, modsat de andre. :-)

Jeg vil prøve at foreslå disse forbedringer og håber at det kan blive prioriteret i fremtidige opdateringer. :-)

Igen, tak for dit forslag. :-)

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Tobias Pinndal</b></p> <p dir="ltr">Forum Expert, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af 🔒 (20.4k points)

Hej Charlotte, 

Jeg følger lige op her. 

Vores apps er blevet rigtig meget over de sidste par år. Det er noget vi i fremtiden vil have stort fokus på, da vi kan mærke brugen af appen er stigende og funktionalitet er stigende. 

Lige for nu er de to punkter her dog ikke på listen. Derfor vil jeg forventningsafstemme med dig og sige, at fremtiden for vores apps ser meget spændende ud, men lige de to punkter her, er ikke den øverste i bunken. 

Rigtig god dag smiley


Med venlig hilsen Jesper Mieritz  
Forslag af 🔒 (102k points)