Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Advarsels-popup i "Overfør posteringer til kassekladde"

0
Bruger man bankafstemningen, markerer posteringer og klikker "overfør", får man et overlay frem kaldet "overfør posteringer til kassekladde".

Når man er så uheldig at ramme esc-knappen ved en fejl, lukkes vinduet ned uden at indholdet gemmes. Dette er pænt træls, når man har udfyldt en hulens masse indhold :-)

Mit forslag går derfor ud på, at der vises en popup med teksten "Vil du lukke uden at gemme", såfremt at man har tastet indhold i et eller flere felter.
i Forslag » Andet af (140 points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

Hej og mange tak for dit forslag. :-)

Det er selvfølgelig irriterende når det sker, og denne funktion kender vi jo fra mange programmer.

Jeg vil derfor prøve at forslå det til næste udviklings periode af brugerforslag, dog er det en meget lille ændring, så det kan gå begge veje ift. implementering, men jo flere stemmer det får, jo større chancer er der for at det kommer igennem. :-)

Igen, tak for dit forslag. :-)

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Tobias Pinndal</b></p> <p dir="ltr">Forum Expert, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af 🔒 (20.4k points)