Informizely customer feedback surveys

Smart inbox overblik (eller mangel på samme)

0

Indtil i dag, hvis man havde en tilstrækkelig stor skærm, kunne man lynhurtigt løbe alle bilag igennem og se dem uden at bruge musen -  og det kan man så ikke længere... :-( :-(

Jeg forstår godt hvis i arbejder på at gøre layoutet mere dynamisk, så man kan bruge systemet på mange skærmtyper, opløsninger og størrelser - men når nu man har en stor skærm, men høj opløsning (som mange jo efterhånden har), så er det mildest talt død irriterende at i ikke længere kan få et ordentligt overblik over hvad der ligger i "smart" inbox - det er drøn irriterende at man skal åbne hver billig for at se hvad det er (de der miniatures med forstørrelsesglasset er 100% ubrugelige).

I har jo for et stykke tid siden lavet samme "fejl" på bilagsoversigten under varerleverandører...

Det kan simpelthen ikke være rigtigt at i alene designer jeres brugerflade efter at folk sidder med nogle små 15" skærme, når virkeligheden er at de fleste efterhånden har store skærme med høj opløsning.

For mig har en stor del af de seneste "opdateringer", snarer været nedgraderinger....

 

Og bare så i forstår hvorfor et hurtigt overblik er så vigtigt. - I den virkelige verden, der ender der hurtigt en masse junk på den mailadresse man bruger til at modtage fakturaer - dvs. at alt mugeligt spam der indeholder PDF'er, JPG'er eller andet - og det ender jo direkte i smart inbox - det samme gør JPG'er som afsender af fakturaer måtte havde som en del af deres mail signatur - og alt det junk, det skal man jo manuelt ryde op i. Hvis man har et hurtigt overblik over samtlige miniatures samtidigt, så er det lyn hurtigt at rende det hele igennem for at fjerne det der er uønsket. - som det er nu, så skal man hver eneste linje igennem for at tjekke om det er et rigtigt bilag, eller om det er junk eller måske dubletter. - og igen, jeres forstørrelsesglas er virkeligt ingen hjælp - man får jo bare et større billede af noget med så dårlig opløsning, at det er 100% umuligt at læse hvad der står på det pågældende bilag.

Med det "gamle" layout kunne man med piletasterne lynhurtigt springe alle bilag igennem og når man landede på noget der ikke skulle bruges (junk) så kunne man bare trykke DEL.

ØV, ØV, ØV :-(

i Forslag » Andet af (3.3k points)
opdateret af

1 Svar

hej Helge

Det er virkelig svært at gøre alle tilfredse :)

Det du fremover skal gøre er at klikke dig ind på det første bilag i inboxen og derefter bladre videre med Pil til højre, så får du et hurtigt overblik over alle bilagene i din inbox.

Og for at komme dig i forkøbet så vil jeg sige at vi godt er klar over at for at du kan bladre optimalt skal bilagene være sorteret på dato - nyeste til ældste.

Genvejstaster som fx at kunne slette på DEL er også noget vi har med i vores planlægning for fremtidig udvikling :)

Med venlig hilsen

 

Tabita Edith Lorenzen

Wow Hero & TopGun, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Gærtorvet 1-5, 1799 København V

CVR-nummer: 29403473

 

Kig forbi Ønskebrøden, hvor du finder de forslag vi i øjeblikket overvejer:
- Giv din stemme til de forslag som vil gøre din hverdag nemmere og smartere!
Forslag af (37.7k points)
Hej Tabita,

 

Tak for svar :-) - og de planlagte ændringer vil helt sikkert være en hjælp.

Men, men, der er også et par andre store irritationer. Når man så bladre sig igennem bilagene og finder f.eks. et kontoudtog (som vi gerne vil flytte til en anden kategori  - så kan vi ikke gøre det uden først at skulle ud af "se bilag" (i mangle af bedre betegnelse) - og for så at gøre det hele yderligere forvirrende, så kan man ikke længere flytte bilag til en anden kategori, for nu kopieres det i stede... dvs. nu skal man også huske (og holde styr på) hvad det er man har "kopieret" og der efter slette dem indbakken - det er ulogisk.

hej igen

Det er korrekt at det også ville være en forbedre hvis man kunne arkivere et bilag direkte fra bilaget i stedet for blot fra oversigten, det er noteret :)

Jeg forstår dog ikke det du siger om at det bliver kopieret? Når du trækker det over i en kategori/mappe så er det selve bilaget og ikke en kopi der kommer til at ligge der.

Kunne du ikke tænke dig at deltage i vores onlinekursus i Smart inbox så du kan se en eksempel på hvordan man arbejder mest optimalt med modulet? du kan tilmelde dig her på en dag der passer dig

mvh Tabita

Hej Tabita,

det med kopiering er vist et explore problem alene... hvilket jo er irriterende nok, når du det er den browser vi helst bruger - men det ser ud til at fungere i Chrome.
Træls det driller dig i Explorer når det er den browser du foretrækker. Jeg synes du skal bruge Chrome til e-conomic og så bare bruge Explorer til alt andet du laver på nettet.. men kan jo sagtens have 2 browsere i gang på samme tid :)