forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Indhentning af bankposteringer via Spiir

0
Hejsa

I Dinero, Visma's andet regnskabsprogram, kan man via Spiir automatisk indhente posteringer fra banken. Jeg kunne virkelig godt ønske mig at I implementerede den funktion i E-conomic, så det ikke er nødvendigt at betale dyre dataudvekslings aftaler med banken for automatisk at kunne indhente posteringer fra banken til kassekladden.

Jeg håber meget det er noget i vil overveje, da det vil kunne spare en masse arbejde og man vil kunne slippe for dyre bank-aftaler.

Mvh. Martin
spurgt 13 Okt, 2019 i Forslag » Import og eksport af data af TriXxieDK (140 points)

1 Svar

Hej Martin

Tak for dit indlæg.

Jeg kan fortælle dig, at det faktisk er noget vi har planer om at kigge på, da vi også synes det er rigtig smart med den automatiske indhentning via Spiir.

Jeg kan dog ikke umiddelbart nævne noget om en planlagt dato, da det som sagt er noget vi overvejer stadigvæk, men bare til din info, at det er noget som er med i vores planer.

Rigtig god weekend til dig

Venlig hilsen/Best regards

 

Susan Jensen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

besvaret 18 Okt, 2019 Forslag af Susan Jensen (25,980 points)
overvejes× 106
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”