Arkivering at tilbud som "Tabt tilbud"

+1
Jeg har spurgt ind til dette før og jeg prøver igen. Jeg efterlyser muligheden for at arkivere tilbud som "Tabt tilbud". Dette giver historik over tabte tilbud, samt muligheden for at genåbne et tabt tilbud, om samme forspørgsel kommer igen.
i Forslag » Andet af (280 points)

1 Svar

Hej Torkil,

Tak for dit forslag. :-)

Jeg har lige læst det gamle forslag, for ikke at gentage præcist den samme proces som sidst.

Hvis jeg forstår det rigtigt, så vil du gerne kunne se hvilke tilbud der er blevet omdannet til fakturaer og hvilke der ikke er. Altså hvilke tilbud der er gået tabt og hvilke der ikke er.

Her tænker jeg at vi kan gøre brug af denne løsning:

- Hvis du har et tilbud, så skal du sende det eller registrerer det som sendt, uanset hvad.

- Herfra vil det ligge i arkivet og ligge som sendt under tilbud. Hvis du derfra går igennem med tilbudet, så omdanner du det til en faktura, men hvis det går tabt, så sletter du det blot.

- Herfra dannes der et overblik under arkiv - tilbud, hvor du kan se at hvis der er en faktura vedhæftet, så er handlen gået igennem, og hvis ikke, så er det et tilbud der er gået tabt.

På den måde har du overblikket over hvad der er gået tabt og hvad der er gået til fakturering.

Hvis du vil genåbne tilbudet, så kan du altid kopierer det over fra arkivet, så du kan begynde på et nyt tilbud, udfra dit gamle. :-)

Håber dette giver god mening, ellers må du meget gerne skrive her igen, bl.a. hvor problemet kan opstå. Jeg vil dog også give ret i at det kunne være en fin detalje hvis man kunne tilføje noter til de arkiverede bilag.

Igen, tak for forslaget og ser frem til at høre fra dig. :-)

Venlig hilsen/Best regards

 

Tobias Pinndal

Forum Expert, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (10.7k points)