Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Forbedringer til Smart Inbox

+3
Hej,

Jeg har netop tilmeldt mig Smart Inbox 'på prøve' for at se, om det er noget jeg synes fungerer for mig. Jeg er glad for at kunne arbejde med digitale bilag direkte i e-conomic, men har efter et par dages brug også noteret et par ting, som irriterer mig og gør mit arbejde besværligt - men jeg vil mene, at det meste er relativt simpelt at forbedre og det håber jeg meget, at I vil.

Den besværlige ting først:

1) Aflæsning af bilag. Det synes jeg ikke fungerer særlig godt. Jeg har kvitteringer fra alle mulige steder (butikker, restauranter etc) og det er måske svært at aflæse ift fakturaer, men jeg synes ikke, at kvaliteten af det aflæste er særligt imponerede. Derudover, så oplever jeg også, at der - selv dagen efter jeg har importeret en stribe bilag til inbox - stadig står 'Aflæser' ved dem. Det holder ikke. Enten er de aflæst på det tidspunkt eller også kan de ikke aflæses.

Det der burde være simpelt at forbedre ift. arbejdet i Inbox:

2) Moms-felt: Kan man ikke gøre, så man kan 'slette feltet ved brug af 'backspace'? Hvis jeg skal fjerne moms-koden er det besværligt at skulle bruge musen og vælge 'ingenting' på en liste.

3) Valuta: Jeg skal ofte skifte til EUR og det er simpelthen alt for besværligt at gøre her, hvor man skal scrolle ned af en lang liste for at finde den. I superkladden kan man blot begynde at skrive 'EUR', så foreslår den automatisk fra listen af valutaer og inkluderer valutaen fulde navn (her 'Euro'). Og i daglig-kladden kan man også skrive forkortelsen.

4) Beløb: Hvorfor kan man ikke bruge formler her (fx =100/2)? Det kan man også andre steder i e-conomic.

Håber, at I vil se på ovennævnte ting. Jeg synes, at det er fedt at kunne arbejde direkte ud fra bilagene, men ovenstående ting gør altså det lidt for besværligt at arbejde ud fra Inbox pt.

Mvh. Alex
i Forslag » Andet af (180 points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

Hej Alex,

Mange tak for dine forslag. :-)

Jeg vil svare på dine forslag kronologisk:

1. Ift. aflæsning af bilag, så har vi prøvet og prøver stadig at optimerer algoritmen til at læse bilaget bedst muligt hele tiden. Dette vil altså fortsat blive optimeret, men er stadig et svært projekt, som generelt tager tid. Men så siger du at den i længere tid bare står og loader at den aflæser, dette burde den ikke og må være en fejl. Du er meget velkommen til at kontakte vores telefon support, så vi kan tage et nærmere kig på sagen, og derfra evt. oprette en ticket med fejlen.

Dertil vil jeg dog også anbefale at hvis i bruger iPhone til at indsende bilag, så er der kommet en ny funktion der gør at i kan taste oplysningerne på fakturaen inden i uploader den til systemet, på den måde kan i også spare lidt tid i systemet, hvis dem der sender bilaget ind kan skrive det der. :-) Spørg endelig ind hvis du vil vide mere. :-)

2. Du har helt ret i at man ikke kan trykke på backspace også vælger den ingen momskode, men umiddelbart kan du stadig udelukkende bruge tasteturet til at fjerne momskoder eller andet uden at skulle bruge musen hele tiden, se evt. vedhæftede video. :-)

https://www.screencast.com/t/gbPHardkf2

3. Det har du helt ret i, det ville være noget lettere hvis man kunne søge her, ligesom de fleste andre steder i systemet. Jeg vil prøve at tage det videre, og vil se om det kan blive prioriteret i forbedringerne af smart inbox. :-) Dette er sammenhængende med det ovenstående fordi man ikke kan søge i disse felter, så en forbedring af det ene burde og gælde for det andet, derfor vil begge ting blive tage videre, hvor valuta selvfølgelig er mest irriterende, da der er mange af dem, mens momskode oftest ikke er så mange, så her er det lettere at gå op til ingen momskode.

4. Du har også ret i at regne funktionen ikke virker i smart inbox, dette vil jeg selvfølgelig også tage videre. :-)

Generelt skyldes irritationerne i spørgsmål 2, 3 og 4, at smart inbox faktisk er en integration, dvs. at det ikke er programmeret udfra e-conomics standarder, hvor ting som søgning og udregning vil være kontinuerligt gennem hele programmet. Det har altså ikke været tænkt ind i smart inbox, da det blev lavet. Forhåbentligt vil vi kunne integrerer det i fremtiden og lade det være en del af resten af e-conomic's generelle funktioner, så det kommer med.

Så tusind tak for dine forslag, jeg vil tage de ting med videre, også håbe på at vi kan få det prioriteret ind i de forbedringer som der kan laves i smart inbox. :-)

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Tobias Pinndal</b></p> <p dir="ltr">Forum Expert, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af 🔒 (20.4k points)