forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Samling af varelinjer på saglsfaktura

0
Hej, jeg søger efter en mulighed for at samle varelinjer på samme vare nr. Jeg taster vare ind fra arbejdssedler og dermed kan der komme flere linjer med samme varenummer. Det ser ikke pænt ud på en faktura, så det vil være rart at kunne lave en hurtig summering så varenummeret kun står 1 gang på fakturaen. Kan systemet det ?
spurgt 1 Okt, 2019 i Spørgsmål » e-conomic generelt af Gitte Hansen (120 points)

1 Svar

hej Gitte

Så du har en faktura med flere linjer hvoraf nogle har samme varenummer og du ønsker en funktion så de linjer med samme varenummer kan fusioneres til én linje?

Hvis det er korrekt forstået så er det ikke en funktion vi har - men vi har dog lige lavet en ny Subtotal funktion så du fx kan summere dem af samme varenummer og sætte en subtotal ind, hvis du synes det kunne være en pænere løsning.

For at benytte den kan du med drag and drop flytte varelinjerne med samme nummer hen ved siden af siden af hinanden og så markere linjerne du vil summere med flueben - gå til Andre muligheder - Sum valgte.

Jeg håber at dette tip kan bruges.

Venlig hilsen/Best regards

 

Tabita Edith Lorenzen

Wow Hero & TopGun, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 4 Okt, 2019 Spørgsmål af Tabita TopGun (15,170 points)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”