Opsætning på bruger niveau

0
Hej,

Vi savner nogle indstillinger på brugerniveau.  
Vi har nogle sælgere som alle opretter og sender ordrebekræftelser. Sælgerne bruger forskellige layouts og har af gode grunde forskellige mail-signaturer.

Sælgerne opretter og sender ordre til de samme kunder.
Sælger 1 sender en order på layout og signatur A. Herefter sender sælger 2 en ordre på layout og signatur B. Når sælger 1 så skal sende endnu en order, skal både layout og signatur ændres igen.
Dette er grunden til, vi ikke kan benytte Roger til ordrebekræftelser, da der bliver for meget arbejde i at skulle rette til hver gang, samt risikoen for fejl.

Vi ønsker os derfor at kunne lave indstillinger på bruger niveau, da vi ville elske at kunne samle ordre og afkturaer i e-conomic :)

/Gitte
i Forslag » Andet af (180 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Gitte,

Mange tak for dit forslag. :-)

Ændring af signaturer og opsætning af hele mail flowet, er en større ændring vi har ønsket at ændre i længere tid nu. Der er derfor kommet rigtig mange ønsker som vi samler sammnen, så når den endelige samlede løsning kommer. Så er den forhåbentligt den mest optimale. :-)

Jeg syntes at dit forslag giver rigtig god mening, og vil derfor tage den videre med det andet. Der er et kæmpe ryk på hele mail flowet på det sidste (har allerede fået 4 henvendelser i dag med det), så vil anbefale at i går ind og støtter hinanden, så vi kan få det presset igennem, hurtigst muligt. :-)

Jeg mener at have forstået det rigtigt, men jeg vil meget gerne vide hvorfor hver sælger har deres eget layout, hvad er den signifikante forskel mellem dem?

Igen, tak for forslaget og ser frem til at høre fra dig. :-)

Venlig hilsen/Best regards

 

Tobias Pinndal

Forum Expert, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (10.8k points)

Hej Tobias, 

Det er dejligt at hører :)

Sælgerne har deres underskrift på deres orderbekræftelser i form af et billede. Derfor har vi lavet et layout til hver. 

/Gitte

Hej Gitte,

Tak for svar. :-)

Evt. ville man kunne tilføje underskriften på deres private signatur i mailen, hvis det skulle komme igennem.