forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Opsætning på bruger niveau

0
Hej,

Vi savner nogle indstillinger på brugerniveau.  
Vi har nogle sælgere som alle opretter og sender ordrebekræftelser. Sælgerne bruger forskellige layouts og har af gode grunde forskellige mail-signaturer.

Sælgerne opretter og sender ordre til de samme kunder.
Sælger 1 sender en order på layout og signatur A. Herefter sender sælger 2 en ordre på layout og signatur B. Når sælger 1 så skal sende endnu en order, skal både layout og signatur ændres igen.
Dette er grunden til, vi ikke kan benytte Roger til ordrebekræftelser, da der bliver for meget arbejde i at skulle rette til hver gang, samt risikoen for fejl.

Vi ønsker os derfor at kunne lave indstillinger på bruger niveau, da vi ville elske at kunne samle ordre og afkturaer i e-conomic :)

/Gitte
spurgt 30 Sep i Forslag » e-conomic generelt af Gittesclausen (140 points)
opdateret 1 Okt af TobiasPinndal

1 Svar

Hej Gitte,

Mange tak for dit forslag. :-)

Ændring af signaturer og opsætning af hele mail flowet, er en større ændring vi har ønsket at ændre i længere tid nu. Der er derfor kommet rigtig mange ønsker som vi samler sammnen, så når den endelige samlede løsning kommer. Så er den forhåbentligt den mest optimale. :-)

Jeg syntes at dit forslag giver rigtig god mening, og vil derfor tage den videre med det andet. Der er et kæmpe ryk på hele mail flowet på det sidste (har allerede fået 4 henvendelser i dag med det), så vil anbefale at i går ind og støtter hinanden, så vi kan få det presset igennem, hurtigst muligt. :-)

Jeg mener at have forstået det rigtigt, men jeg vil meget gerne vide hvorfor hver sælger har deres eget layout, hvad er den signifikante forskel mellem dem?

Igen, tak for forslaget og ser frem til at høre fra dig. :-)

Venlig hilsen/Best regards

 

Tobias Pinndal

Forum Expert, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 1 Okt Forslag af TobiasPinndal (4,120 points)
overvejes× 124
i gang× 6
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”