forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Omsætningsstatistik

0
Hej

Jeg savner en mulighed for at få omsætningsstatistikken for en periode specificeret pr. fakturanummer.

Indgangsvinklerne "Varer", "Kunder" og "Medarbejder" er OK, men et felt til at yderligere at fordele efter faktura (ligesom der allerede er til "Fordel efter leveringssted") vil muliggøre, at jeg nemt og enkelt i Excel kan dele salget op på henholdsvis "Direkte" salg" og "Lager salg" og dermed få opfølgningsmulighed med dette som udgangspunkt. Jeg vil yderligere få datagrundlag til at overvåge DB pr. faktura pr. kunde, foruden mulighed for at følge op på min forventede salgsfragt contra faktureret salgsfragt fra speditøren osv. osv.

Jeg håber I vil se positivt på dette forslag. Det kræver meget tid og tastearbejde pt. at skabe denne opfølgning pr. faktura.
spurgt 30 Sep i Forslag » Andet af HBS (120 points)

1 Svar

Hej og tak for dit indlæg

Jeg synes det lyder som en rigtig god ide. Vi får rigtig mange gode ideer fra vores kunder og vi prioriterer de forslag der kommer flest kunder tilgode.

Jeg vil derfor lade dit indlæg stå åbent her på Forum i en 14 dages tid, for lige at se andre kunders reaktioner og ønsker vedrørende dit forslag

Rigtig god weekend til dig

Venlig hilsen/Best regards

 

Susan Jensen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

besvaret 4 Okt Forslag af Susan Jensen (18,980 points)
overvejes× 124
i gang× 6
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”