Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Kolloner i saldobalance.

0
Pænt goddag.

Var det muligt at der kunne ændres på rækkefølgen af kolonnerne når jeg laver en Saldobalance for en periode hvor jeg har valt at det er med Budgetsammenligning så at Perioden kunne komme før Budgetteret så rækkefølgen bliver:

Perioden - Budgetteret - Difference.

På forhånd tak

Med venlig hilsen

Lars Søndergaard.
i Forslag » Andet af (140 points)

1 Svar

Hej igen Lars,

Igen, tak for dit forslag. :-)

Det er desværre ikke muligt i rapporten som den ser ud nu og vil formenligt ikke blive ændret, da der er mange andre ønsker der har højere prioritet. Det skulle være hvis forslaget her får mange stemmer, så lad og krydse fingre for det. :-)

Deruodver så kan du selvfølgelig altid eksporterer filen ud i excel (vis i excel), også ændre på kolonne rækkefølgen, så det passer og bruge den derfra. :-) Håber det giver mening.

Jeg er ked af at vi nok ikke kan imødekomme præcist dette ønske på den tænkelige måde, men siger igen tak for forslaget og du må endelig vende tilbage hvis der er andet. :-)

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Tobias Pinndal</b></p> <p dir="ltr">Forum Expert, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af 🔒 (20.4k points)
Hej igen Tobias.

Tak for dit hurtige svar - det var selvfølgelig en god løsning. Det andet føltes bare mere smart hvis der havde været en mulighed for det, og jeres pdf-løsning ser også mere prof ud :-)

mvh

Lars Søndergaard.

Hej igen,

Du har helt ret i at det andet ville være mere smart. :-)

Forhåbentligt er det ikke oftere end 1 gang om året, det skal gøres, men du har stadig ret.

Ift. layoutet, så skulle vi stort set kunne få det samme ud, blot ombyttet se mit eksempel. Det tog mig 2 minutter at bytte rundt her. :-)

http://forum.e-conomic.dk/?qa=blob&qa_blobid=10758191655582025319

Hej igen.

Ja det kan jeg godt se. I første forsøg fik jeg trukket vis i excel i den forkerte udgave - det skal ko være excel II så kommer det hele med.

Jeg bruger nok funktionen 8-10 gange om året da vi holder så mange bestyrelsesmøder og der får bestyrelsen jo altid et regnskab der er ført ajour, men din løsning er absolut brugbar.

Mange tak for hjælpen, og god weekend når du kommer dertil.

Lars.
Det er selvfølgelig rigtigt ift. jeres forening. :-)

Glad for det kan bruges og rigtig god weekend til dig også når du kommer dertil. :-)