Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Bemærkningsfelt til kunder.

0
Pænt goddag.

Jeg bruger jeres fine program til en forening med over 500 medlemmer/kunder. Det ville være rigtig dejligt hvis der var mulighed for et bemærkningsfelt til hver kunde.

På forhånd tak

Med venlig hilsen

Lars Søndergaard.
i Forslag » Andet af (140 points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

Hej Lars,

Mange tak for dit forslag. :-)

Jeg er helt enig. Har du set vores note felt i systemet, og kan du gøre brug af dette.

Prøv at se her: http://wiki2.e-conomic.dk/generelt/noter-paa-leverandoerer-kunder-og-varer

Hvis det ikke er det du leder efter men noget andet, så må du gerne vende tilbage her, med lidt yderligere info til hvad det præcist skal være. :-)

Igen, tak for dit forslag. :-)


<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Tobias Pinndal</b></p> <p dir="ltr">Forum Expert, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af 🔒 (20.4k points)
Hej Tobias.

Kan godt se at dette kunne være en løsning, men det jeg egentlig søgte efter var at der vor jeg opretter en kunde er der jo fanebladene:

Generel - Øvrigt - Levering - E-mail

Og det var der jeg godt kunne tænke mig at der var en fane der hed Bemærkninger hvor man bare kunne skrive noget tekst.

Med venlig hilsen

Lars Søndergaard.
Hej igen Lars,

Vi er heldigvis godt med i dag, så det bliver nogle hurtige svar på begge forslag. :-)

Det er præcist den samme tanke der er her. Du står blot under kunder - trykker på flere til højre for kunden - trykker på noter - trykker ny note, har samme effekt. :-) Du kan evt. også oprette denne bemærkning under kunden også i stedet for adresse, hvis det skal være der. :-) Men generelt er note/bemærkningsfeltet lavet til dette. :-)