Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Lange filnavne

0
Når jeg vil vise en rapport (fx resultatopgørelse) i Excel, og der i rapporten er ikke-bogførte posteringer, får jeg en fejl fra Excel. Tidligere var fejlen blot "kan ikke finde filen", men efter en opdatering af Office 365 er fejlen præciseret til, at stien er for lang (over 218 tegn). Ved visning af en bogført resultatopgørelse har filnavnet 55 tegn: Resultatopgørelse+for+perioden+01.01.19+-+30.09.19.xlsx. Har man vinget af, at kladdeposteringer skal medtages, kommer der yderligere 69 tegn på: +br+(NB!+Indeholder+muligvis+ikke-bogførte+posteringer+i+kassekladderne (3). Og når stien til min downloadmappe så har 95 tegn er vi oppe på 219, og Excel giver op. Jeg har spurgt i chatten, men de kunne ikke genskabe problemet (måske har de færre tegn i stien til deres downloadmappe).

Er det muligt at I kunne forkorte filnavnet, når der er kladdeposteringer med i rapporten?

Ulla
i Forslag » Andet af (120 points)

1 Svar

Hej Ulla,

Mange tak for dit forslag/spørgsmål. :-)

Grunden til at den skal have det lange filnavn, er fordi den først henter filen, og skal derfra bruger den præcist vej som filnavn, for at få den rigtige data ud. Herfra kommer filnavnet som så angiver vejen.

Jeg kan dog godt få det til at virke, og har muligvis et cowboyder trick vi kan prøve at gøre brug af. :-)

Hvis du går ind og trækker din rapport - trykker vis i excel - trykker gem og gemmer - så går du under google drive - nyt sheet - importer - upload - filer fra dit device - importerer din fil - herfra burde du nu kunne se den i sheets (gennem google) - du kan herfra også downloade den til excel, og du kan evt. prøve at ændre navnet på din fil inden du åbner den i excel. :-)

Et af disse forslag skulle helst løse problemet, men ellers må du vende tilbage her, så vi kan se videre på det. Et forslag er evt. også at ringe til supporten igen, og prøve min løsning med en supporter. :-)

Igen, tak for dit forslag. Ser frem til at høre fra dig. :-)

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Tobias Pinndal</b></p> <p dir="ltr">Forum Expert, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af 🔒 (20.4k points)
Tak for trick! Jeg kan faktisk gøre det endnu lettere ved bare at klikke "vis i excel", gemme filen, omdøbe den og så kan den åbnes.
Fedt, det var så lidt. :-)