forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Varespecifik nedslag på Webshoppen

0

Når man nu har forslag - Burde i så ikke have en katagori der hedder Webshop? - Nu opretter jeg under andet :)

Men når vi nogle gange vil have tilbud på webshoppen, så kan man lave en Varespecifik nedslag i prisen.

Kan  man ikke lave det så man kan intaste den Pris man vil have ud til alle kunder - Som det er nu, kan man kun taste en % sats og så er det ikke altid nemt at ramme den ønskede tilbudspris

 

spurgt 24 Sep, 2019 i Forslag » Andet af plouger (890 points)

1 Svar

Hej og tak for dit forslag. :-)

Det har du helt ret i. Planen er at hele layoutet skal ændres på forum, og derfor er der ikke oprettet yderligere kategorier endnu, men det vil der komme. Så andet er helt fint for nu. :-)

Jeg skal skal lige være sikker på at forstå det rigtigt, for der er jo mange muligheder for at give rabat på en vare. Nu bruger du inlogeringsgrupper til at lave et nedslag på prisen for bestemte kunder. Dette er jo oftest rettet mod specielle kunder man han, som skal have en særlig pris. :-)

Hvis du derimod vil oprette rabatter/tilbud på dine vare for alle, så ville jeg anbefale enten at gøre brug af rabatkoder, hvor du opretter en kampagne kode, og reklamere på denne måde, men skal blot huske at skrive rabatkoden inden købet, dette kan du nemlig specificere på et fast beløb eller i procent, og samtidig kan du få den til kun at gælde for nogle vare. :-) Dette ville nok være den bedste løsning.

En anden løsning, ville være at gøre brug af før pris, hvor du så skriver den nuværende pris, også går du bagefter ind under salg - varer og ændre salgsprisen til tilbudsprisen, og på den måde viser du så tilbudet. :-) Dette kan dog være lidt bøvlet hvis du bruger omsætningsstatistikken, eller/og hele tiden skal ændre frem og tilbage i prisen, mens du på den anden måde kan lave det specificeret til et bestemt dato interval. :-)

Håber det giver mening og igen tak for forslaget. :-)

Venlig hilsen/Best regards

 

Tobias Pinndal

Forum Expert, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 27 Sep, 2019 Forslag af TobiasPinndal (5,600 points)
overvejes× 107
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”