forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Kan trække Saldobalance på tvær af afdelinger

0
Hej

Jeg prøver igen. Vi arbejder en del med projekter. Vi bruger afdelings dimension for at holde dem separeret. Vi har afdeling 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 , 15. Vi har fået et nyt projekt i Aalborg, som er samme projekt som afdeling 5. Projektet i Aalborg skal have et nyt projektnummer afd. 14. Når leder for alle husene gerne vil trække en Saldobalance, vil han gerne have afdeling 5 og 14 på samme balance. Det kan man ikke nu, fordi at nummer 4 og 6 er optaget med andre projekter. I Saldobalance burde det være muligt kun at vælge afdeling 5+14. Bare fordi andre ikke klikke på denne her, er det ikke ensbetydende at det ikke er vigtigt. Jeg har hellere ikke tid at kigge på de andres, og jeg tror det er helt tilfældigt hvad man kigger på.

 

Mvh. Alexandres
spurgt 20 Sep i Forslag » Dimension af Alexandres (320 points)

1 Svar

Hej Alexandre

Tak for dit indlæg, som jeg synes giver rigtig god mening.

Jeg vil godt prøve at tage det med til vores udviklere, for at høre om det evt. var noget der kunne udvikles.

Jeg kan desværre ikke love om det er en udfordring de kan løse, men da jeg som sagt synes det giver god mening, vil jeg meget gerne prøve.

Efter min mening kunne det for så vidt også vedrøre f.eks. kunder, varer m.m. i forbindelse med kørsel af diverse rapporter

Rigtig god dag til dig

Venlig hilsen/Best regards

 

Susan Jensen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

besvaret 24 Sep Forslag af Susan Jensen (18,980 points)
overvejes× 124
i gang× 6
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”